Ez mire jó valakinek?
Neten beszélgetni kezdtem egy fiúval, tök jól elvoltunk, legalább is nekem ez jött le, mert ilyen fél napokat beszéltünk csak irásban egy huzamban és bármiről tudtunk kb beszélgetni. Eléggé meg is kedveltem. Erre pár hét múlva mondta, hogy mesélt rólam egy haverjának, hogy beszélget velem és tök jófej vagyok meg minden és az a haverja is meg akar ismerni. Gondoltam miért ne. És kitalálták, hogy skype-on beszéljünk szóban, csak mi 3-an.
El is kezdtünk beszélgetni, erre ahelyett, hogy normális dolgokról beszélgettünk volna, elkezdtek engem szapulni, meg olyanokat kérdezgettek, hogy szoktam-e masztizni és közben röhögtek. Én meg kérdeztem, hogy most mi bajuk van?...Erre elkezdik, hogy csak kiváncsiak, mondjam már el. És állandóan ilyen hülyeségeket kérdezgettek meg ilyen kinos dolgokról beszélgettek és közbe röhögtek folyamatosan. Kb. 10 percig birtam, aztán azt mondtam, hogy álmos vagyok és elmentem...
Utána meg az eredeti fiú, akivel beszéltem, rámirt chaten, hogy most mi a baj, mondtak valami rosszat, amiért igy leléptem? :cc...
Miért csinálták ezt? Ezek szerint már az elejétől fogva, ahogy beszélgetni kezdett velem, gyökérnek tartott? És ha igen, miért beszélgetett velem annyit? Most legszivesebben elsirnám magam, nem értem...
És még ki tudja hány csajnak írogatott hozzád hasonló hangvételben...
Ne neten ismerkedj szerintem.
nem hiszem ...csak valami kalandot akart ezért nem kell emésztened magad....gondold azt h olyan volt számodra a srác mint egy ..."autó az úton"?" jön megy holnap már nem emlékszel h milyen színű volt.....szval ne emézd magad egyszerűen szólva nincs rá okod
(1 válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!