Miért vagyok rosszabbul, ha boldog próbálok lenni?
Pozitív gondolatokkal próbálom kezdeni napot, meg folytatni is. Az igaz, hogy szomorú nem vagyok, de boldog se. Tudom, hogy annak kellene lennem, de inkább csak ürességet érzek.
Annyira szeretném jól érezni magam, de nem megy.
Ez a pozitív gondolkodás teljesen lefáraszt.
Eddig meg az egész félév kiesett, nem történt velem semmi. Annyira rettegek, hogy az élet is így fog elmenni mellettem. Viszont nem tudok optimista lenni. Annyira bonyolult.:(
Anno jól meg voltam az én világomban, most meg a valóságban akarok élni, de ez borzalmas. 15/L
Szia! Ezzel nem vagy egyedül, sokszor én is így érzem. Először a legfontosabb, hogy átgondold, mi az ami megváltoztatta a gondolkodásod, az érzelmeid. Mi történt veled, ami miatt megváltozott a Te kis világod, ahogy írtad. Pozitívan gondolkozni nem olyan egyszerű, mint sokan azt gondolják. Főleg, ha van külső tényező! Néz körbe, gondolj vissza mi lehet az ok. Ha megvan azzal kell megbékélned, vagy el kell fogadnod. Nekem ez hosszú időbe telt amíg rájöttem mi az oka. Aztán próbáltam helyrerakni azt a dolgot az én kis agyamba....vagy ahogy én szoktam mondani "rendet rakok a kis polcomon" Hozzáteszem, még mindig megy a takarítás. Megbonyolítottam az életemet, a párkapcsolatommal, szüleimmel,munkahelyemmel. Próbálok rendet rakni én is. Lehet neked is egyszerűbb lenne, ha pakolgatnál a polcon, vagy csak összeszednéd, mi az ami miatt változott az életed! Húúú...na ez nem egyszerű, de a legjobbakat kívánom neked!!
30/L
Borzalmasan csinalod. Ez nem igy megy.
Ha szeretnel igazan boldog lenni s megtanulni hogyan kell, irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!