Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban létezik vásárlásmánia?

Valóban létezik vásárlásmánia?

Figyelt kérdés
Mármint, én is szeretek vásárolgatni, akár kozmetikumokat, akár ruhákat, de a nők nagy része ilyen. Akkor mi alapján kategorizálunk be valakit vásárlásmániásnak?
2015. nov. 24. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Magyarországon nincs miből, max a felső tízezerben találkozhatunk ezzel a "betegséggel"
2015. nov. 24. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerencsére igen!!!!!!!!!!!

Így mindig van egy-egy kiscsaj akit meghúzhatok egy cipő vagy táska fejében! :)

35/F

2015. nov. 24. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:

sztem ez nem feltétlenül pénz kérdése, tudok. olyat aki előbb veri el ilyenekre a pénzét, minthogy befizesse a számlákat.

amúgy én is sajnos imádok vásárolni, foleg ruhákat és kozmetikai terméket.. de hát nem sokra futja, a takaromon kívül nem nyujtozkodok:)

szerintem attól számít ez korosnak, amikor az illető már nem is használja amiket vesz, pl cimkesen(viseletlenul) van a szekrenyeben csomó ruha, mégis veszi a következőt.. vagy veszi sorra a koromlakkokat, anélkül hogy kiprobalna otthon mindet.. nem is tudja milye van csak halmozza.. az mar gáz

2015. nov. 24. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

2#

Őket teljesen máshogy hívják ;-)

Ha több tucatot veszel ugyanabból, ha nem használod őket, ha nincs rá szüksêged mégis megveszed. Ên főleg cipőkkel és táskákkal voltam így, már többen rám szóltak, hogy ez kissé beteges... Aztán persze egyéb ruhákkal, kiegészítőkkel.

Sikerűlt visszafognom magam, de néha elég nagy a késztetés.

2015. nov. 24. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen. Egyfajta kényszerbetegség.
2015. nov. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!