Ismertek INTP-ket? Hogyan jellemeznétek őket? Milyen velük beszélgetni? Nehezebb velük barátkozni?
Amikor megcsináltam a tesztet, engem is INTP-nek dobott ki a rendszer.
Nehezen barátkozok és engedek magamhoz közel embereket, viszont ha hozzámszólnak, bárkivel képes vagyok elbeszélgetni. Magamtól nem szoktam kezdeményezni.
Egyébként meg szerintem ez a kategorizálás hülyeség, a lélektantípusok is csak szórakozásra jók, komoly hatása nem igazán van. Több milliárd embert nem lehet 20-onvalahány kategóriába besorolni, a személyiség ennél jóval összetettebb, arról nem is beszélve, hogy a teszt rossz, mivel sokszor csak szélsőséges válaszok vannak, köztes megoldást vagy egyik sem megoldást a teszt nem engedélyez, azaz nem megbízható.
Olyan, mint a horoszkóp. Úgyis találsz benne olyat, ami igaz rád, ezért könnyebben fogod igaznak gondolni, de ettől függetlenül nem mérvadó. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!