Hogyan szokjak le arról hogy vagdosom a kezemet?
Csináld azt amit én! Legyél régimödi és inkább másoknak okozz hegeket magad helyett :). Régen én is gondolkodtam ezen, de mióta hetente el3,14csázok valakit a boxklubban azóta valahogy eszembe se jut...
Magyarul javaslok barmilyen küzdősportot vagy edzést, mert remekül levezeti a feszkót..
Ez egyáltalán nem azon múlik, hogy kinek mennyi esze van. Az emberek különböző módokat találnak a stressz, fájdalom levezetésére. Ő ezt találta, bár az tény, hogy nem a legjobb módszer. Viszont tenni szeretne ellene! És csak ez számít! Ilyenkor nem lehülyézni kell, hanem segíteni neki, ahogy csak tudunk. Ha negatívan állsz hozzá emiatt, akkor még több fájdalmat fogsz okozni neki, amitől lehet, hogy még többet vagdossa magát! Nem ez a megfelelő eljárás.
Kedves kérdező! :)
Nem tudom, hogy mi történt veled, amitől ezt csinálod, de te is tudod, hogy ez nem jó megoldás. Éppen ezért írtad ki ezt a kérdést.
Én úgy látom, hogy két lehetőséged van: vagy egyedül szoksz le róla, vagy valaki segítségével. Döntsd el, hogy számodra melyik kényelmesebb, de előre figyelmeztetlek, hogy egyedül mindig minden nehezebb.
Ha azt választod, hogy egyedül nézel ezzel szembe, akkor találj egy mások módot a stressz levezetésére/arra, hogy jól érezd magad. Az egyik előző válaszoló írta a sportot, az mindig egy jó lehetőség. :)
Ha a másodikat választod, akkor keress egy olyan embert, akiben teljesen megbízol, mondd el neki a problémádat és kérdd meg, hogy segítsen neked. Ha bármikor késztetést éreznél arra, hogy megint vagdosd magad, csak annyit kell tenned, hogy felhívod és elmondod neki, ő segíteni fog. :)
Sok sikert és a legjobbakat kívánom neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!