Hogy nevezik az olyat, mint én?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromtól kezdve nagyon sokat bántottak, gyűlölettel kezeltek, ez egész életemre kihatott,lelki nyomorék lettem. Ha manapság valaki bánt, már elküldöm a kur....a anyjába, és hangosan mondom,hogy miket csinálnék vele. A környezetem szörnyűlködik,de számomra nincs súlya az általam kimondott szavaknak. A nagyszüleimen kívül bárki halálát tudnám nézni. Még egy gyereket is megtudnék ölni,amikor ledagadtoz szaknyelven hogy hívják az olyat mint én?2015. nov. 20. 17:37
21/30 anonim válasza:
Hozzáállás kérdése kedves, butus barátom.
Ismrek olyan embert aki... húúh ha te azt tudnád.. És boldog, majdnem mint én. És ha ismernél...
Egyébként pszihopatának hívják. Én is, említett ismerősöm is azok vagyunk. Velünk is érdekes dolgk történtek.
De ez eléggé rosszul feldolgozott állapot.
Írj rám, had segítsek. Megtudom változtatni életed. :)
Üdv.: Egy 100%osan boldog pszihopata zseni.
22/30 anonim válasza:
Még ennyi önjelölt pszichológust mint itt van...beszarcsi:: "Irj rám privátban és megoldom a problémád" Mi ez valami ingyen reklám? Olcsóért??? Szánalmas ba..meg..
23/30 A kérdező kommentje:
Utolsó! Így van! Kösz,nem kérek a segítségedből,ráadásul taszító ,amikor valaki öndicsér.....
2015. nov. 20. 23:36
24/30 A kérdező kommentje:
Amúgy szívesen beszélgetnék, csak nem veled!
2015. nov. 20. 23:38
25/30 anonim válasza:
# 22
Szerencsétlen naphosszat itt veri magát. Mégis mit vársz tőle?:D
27/30 anonim válasza:
hülye kis gyökér,egy jó veréstől helyre billene a csöppnyi agyad.
28/30 anonim válasza:
És szerinted ki a halál f. szát érdekli hogy hogy vered földhöz magad? Mást "szórakoztass" a baromságaiddal.
29/30 A kérdező kommentje:
Pár kivételtől eltekintve férgek vagytok!
2015. nov. 21. 17:00
30/30 xeniah válasza:
Lelki sérült.
Az írásod alapján a nagyszüleidtől jó dolgokat kaptál, próbálj azokra a dolgokra nézni, és ne a sérelmeket ápolgasd magadban. A gyűlölet csak gyűlöletet szül, magadnak ártasz a legjobban vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!