Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mert ilyenek egyes emberek?...

Mert ilyenek egyes emberek? Bövebben lent.

Figyelt kérdés

Mert van az h ha felteszel egy kerdest - tegyük fel elromlik vmi haztartasi geped, teved, telefonod, kertigeped stb. - h esetleg mi baja lehet, nemelyik ember nem azon van h megprobaljon segiteni (vagy ha nem tud akk ne szoljon hozza), hanem helyette inkabb kifikazza masok cuccat h mert ilyent vettel, mert nem ezt vagy azt a tipusut, mert ez igy meg ugy gagyi.

Sajnos nem telik mindenkinek kitudja hany ezres cuccokra, meghat a kerdes nem is ez. Fogalma sincs h mi baja lehet h esetleg tippet adna mit nezz meg rajta, de helyette ocsarolja feszt h igy meg ugy gagyi.

Sztem az egegyadta vilagon senkinek semmi köze hozza h az adott kertigepböl, telefonbol stb milyen markajut veszel.

Max akkor ha ugy teszed fel a kerdest h x cuccbol milyen tipusut ajanlotok.

Nemtom ti h vagytok vele de engem nem kicsit tudnak bosszantani az ilyen gyöker emberek.

2015. nov. 20. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a legtöbb ember nagyzó,felszínes egyén,aki a hangjával és a "pénzével" tud csak nagy lenni,belül meg egy kiégett,üres,buta személy.
2015. nov. 20. 19:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, en is igy gondolom.
2015. nov. 20. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Azért mert az emberek mostanában közönyösek más emberek dolgai iránt és irigyek.Nem tudnak máshogy viszonyulni a másikhoz csak gonoszul.
2015. nov. 22. 13:48
 4/11 A kérdező kommentje:
De mitöl lett ilyen közönyös es irigy s legtöbb ember? ..nem ertem mi valtotta ezt ki belölük, es mert örülnek ennek h ök ilyenek?
2015. nov. 22. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez igen nehéz kérdés, talán az élettel és reményeikkel való csalódások jutatták ide őket. Mondjuk úgy hogy ezek romlott emberek akik a saját hibákat és rossz bűneiket rávetítik másokra és benne gyönyörködnek átvitt értelemben:(De az ilyenekkel nem kell törődni van belőlük bőven:)
2015. nov. 22. 14:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, igy lehet.. jo h minden ember mas, de pl. nekem az okoz örömöt ha segithetek vkin. Nem akarom magam fenyezni, de soha nem ertettem mert jo ez nekik, mert huznak szet az emberek mikor összetartasra lenne szükseg:/
2015. nov. 22. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudnék mesélni ilyen félre sikerült esetekről.De sajnos kevés igaz ember van a földön:(
2015. nov. 22. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként örömmel olvasom hogy te jótétlélek vagy,és igazad van abban is hogy össze kéne tartani, de az emberek sajátos érdekeikből nem igazán lesz ilyesmi:/
2015. nov. 22. 15:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.. en is ugy latom, ahogy mondani szokas, az emberiseg megerett a pusztulasra:/
2015. nov. 22. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahol fény van ott lesz árnyék is:D
2015. nov. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!