Miért rajzolnak a fiúk férfi nemiszerveket mindenhova?
Figyelt kérdés
Általában a tizenézes korosztály. Táblára, falra, füzet hátára, meg kb mindenhova. Miért? Miért pont F.kat? Ha ciciket rajzolnának, még meg is érteném.2015. nov. 9. 10:11
1/10 anonim válasza:
Mert perverzek, és ha már a sajátjukat nem vehetik elő bárhol, hogy mutogassák, akkor legalább rajzolnak.
2/10 anonim válasza:
1. Mert beindultak a hormonok, de még nem tudják kezelni az érzést és így vetül ki, hogy többet gondolnak a saját nemi szervükre, mint előtte.
2. Lehet amolyan káromkodás szimbolizálása is.
Ha abból indulok ki, hogy eme nemi szerv három betűs változata gyakran szerepel jelzőként, káromkodásként.
Olyant még sosem hallottam ,hogy "Te mekkora csöcs vagy",
vagy "Ez mekkora csöcsség", "csöcsöm ki van" stb. :-D
4/10 anonim válasza:
Mert olyanok mint a kiskutyák.
Azok a vizeletükkel jelölnek meg mindent.
Ezek meg a rajzaikkal.
5/10 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a suliban.:D
Én még általánosban rajzoltam egyet és kiraktam egy ablakba,ahol oklevelek,meg ilyesmik voltak...iskola büszkeség ablaka volt.:D
6/10 anonim válasza:
Én egyszer rajzoltam csak ilyet még általánosba, a legjobb csaj osztálytársam (persze nagyképű szőke hajú tényleg a legjobb volt) csaj székének háttámlájára meg arra a részre ahova ült. Aztán szóltam neki hogy "f.sza a széked"! :DDD
9/10 anonim válasza:
Mert ebben az életkorban többségüket ez foglalkoztatja belül szinte éjjel és nappal. A rajzok annak a kivetülései, ami belül elkezdődött és már zajlik bennük: a nemi érésé. teljesen normális dolog - kivéve, ha lepucolhatatlan falfirkaként ocsmányítanak el valamit, ami szép.
10/10 anonim válasza:
2-e,s az én matektanárom így beszélt. Mi a cs*cs van, és ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!