Ti nektek mennyi félretett, megspórolt pénzetek van?
amikor 75-80 volt a fizum (minimálbér) + prémium akkor majdnem 1 milkát megspóroltam 1.5 év alatt, de úgy, hogy vettem tv-t laptopot telefont tabletet majdnem ugyanennyiért...
most már új munkahelyem van, jobb fizetéssel és már több mint 1 milka meg van, mondjuk eddig szórtam a pénzt, 1 hónapja osztom be megint, de nem soká lesz megint pár nagyobb kiadásom...
én még szülőkkel élek, ha nagyon összeszorítanám a nadrágszíjat akkor havi 50-ből kijönnék...(ebben benne van a hazaadás + utazás + kaja)
22F
Szia!
Lakástakarékba van félrerakva saját befizetés 2.4 millió ft.
Ezenkívül van kb 300 ezer ft-nyi félretett pénzünk, vésztartalék, plusz albiban lakunk, a tulajnál is van 150 ezer kaució, amit majd visszaad, ha kiköltözünk.
Kb ennyi.
De több lenne amúgy, csak most nyaralni voltunk külföldön 8 napot meg jogosítványt csináltam, ezek elvittek pár száz ezret. De jön a december, prémiumkifizetések, így megint lesz több nemsoká :)
22N
2 és fél millió forint
"De több lenne amúgy"
Meghaltam.
Az a 2.4 millió ft lakástakarék, csak lakáscélra használhatjuk majd fel, nem nevezném konkrétan pénznek, szóval a hozzászólásod itt nem fejez ki semmit. :D
Konkrétan pénzünk nincs szerintem egyáltalán sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!