Szép lányok, ti hogyan fingotok?
"egy szép lány,soha nincs egyedül"
"Szép lányok"
Retard?
valahogy nem gondoltam, hogy te fogsz ilyen kérdést feltenni :D
lehet kifigyelik a széljárást és amikor pont kedvező és elég erős akkor gyorsan kiengedik a galambokat...
22F
Aki a koromra kíváncsi, megsúgom: 56F. Azt is elárulom, hogy a kérdés nem volt egészen komoly, de nem akartam a vicc kategóriába tenni, mert komoly válaszokat vártam rá.
Szabadidőmet gyakran írással töltöm, és ezért időnként mag kell mozgatnom a fantáziámat. Na már most megfogott az elképzelt helyzet abszurditása, hogy világszép Kovács Piroska minden lépését árgus szemek követik. Sok fiú feni rá a fogát, de mivel mindig a barátnőivel lebzsel, sohasem mernek közeledni hozzá. Aztán végre egyszer Kovács Piroska babot ebédel, és felvirrad az ő napjuk: Kovács Piroska otthagyja egy percre a barátnőit, hogy csendben szellentsen egyet. Csakhogy rögtön ott terem Szabó Zsolt, és megpróbál beszédbe elegyedni vele. Kovács Piroska csak feszeng, tekergeti magát jobbra-balra, már a bélcsavarodás határán áll, de amint sikerül leráznia Zsoltot, azon nyomban Kázmér foglalja el a helyét...
Történelmi témájú könyveimbe természetesen sohasem taglalhatok egy ilyen esetet, de ez az oldal erre való:
"amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!"
Te figyelj, 10 éven felüli nem beszél ekkora marhaságokat.
Dehogy vagy te 56 éves.
"bölcs salamon mondta vala, hangos fingnak nincsen szaga"
Na, az enyém pont ilyen. Ha hangzavar van, simán elengedhetem, mert senki nem érzi meg, viszont ha csak beszélgetés van normál hangon, akkor tartogathatom :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!