Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják azt a pasik,...

Miért mondják azt a pasik, hogy a természetes lányok tetszenek nekik, mikor mind a sok sminket használó, vasalt hajúak után loholnak, a természeteseket meg észre se veszik?

Figyelt kérdés
Ezen már elég régóta gondolkozok, de nem tudok rájönni. Egyszerűen idegesít, hogy egy lány, aki csinos, de nem ribis, szépek a vonásai, de nincs rajta semmi mű, (sok smink, póthaj, vasalt/göndörített haj, stb) az már szóba se jöhet a pasiknak, holott némelyik váltig állítja, hogy ő a természetességre bukik.

2015. nov. 2. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egyáltalán nem ez a tapasztalatom. Szempillaspirált is max ünnepnapokon használok, a hajvasalót azt sem tudom hogy kell használni, póthajam egyszer volt egy rendezvényen, még melltartót se hordok, mégis sose okozott gondot párt találni.
2015. nov. 2. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Én nem tudnék vonzódni olyanhoz aki sminkel. :)

Erre régen rájöttem. Nem lennék rá képes, akármilyen jó személyisége is van, túl nagy defektnek tartom tudatalatt és tudatosan is persze.

Nem csak mind és semmi szó van. Sok, kevés, nagy része, stb. Ne legyél ennyire hiper szánalmasan álltalánosító.

Nálam fordítva van. Másik nem jöhet szóba és esélyük sincs nálam. Bár senki után se rohanok. Aki után kell nincs tisztában velem.

2015. nov. 2. 19:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Oké, tényleg általánosítottam és bocsi érte. De én nap mint nap ezzel találkozom, és nyilván nem minden fiú ilyen, aminek nagyon örülök, de ha valakinek rossz tapasztalatai vannak egy dologgal kapcsolatban, ahhoz eleve negatívan áll hozzá. Vagy csak nálam van így?
2015. nov. 2. 21:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondok egy vicces igazságot:

Akik sminkelik és cicomázzák magukat sokkal könnyebb felszedni őket egy gyors menetre. Nem vicc.

Míg akik nem vagy szolidabban teszik, ott általában sokkal nehezebb elérni bármit ilyen téren, mert nem futó kalandot akarnak, amiért nem is hibáztathatom őket.

De körülbelül röviden ennyi a lényege, akik feltűnően kicsípik magukat, azok fel akarnak tűnni, és általában sokkal könnyebben belemennek a dolgokba...

2015. nov. 3. 06:38
 15/18 A kérdező kommentje:
#14: Köszi, ebbe eddig bele se gondoltam:)
2015. nov. 3. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia:)

Előlem nem menekülsz, ez a 2. kérdésed amit megtaláltam:D

Na, tudod ki vagyok? ;)

:*

2015. nov. 4. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Obama?
2015. nov. 5. 01:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Tudom XD
2015. nov. 5. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!