Miért mondják azt a pasik, hogy a természetes lányok tetszenek nekik, mikor mind a sok sminket használó, vasalt hajúak után loholnak, a természeteseket meg észre se veszik?
Én nem tudnék vonzódni olyanhoz aki sminkel. :)
Erre régen rájöttem. Nem lennék rá képes, akármilyen jó személyisége is van, túl nagy defektnek tartom tudatalatt és tudatosan is persze.
Nem csak mind és semmi szó van. Sok, kevés, nagy része, stb. Ne legyél ennyire hiper szánalmasan álltalánosító.
Nálam fordítva van. Másik nem jöhet szóba és esélyük sincs nálam. Bár senki után se rohanok. Aki után kell nincs tisztában velem.
Mondok egy vicces igazságot:
Akik sminkelik és cicomázzák magukat sokkal könnyebb felszedni őket egy gyors menetre. Nem vicc.
Míg akik nem vagy szolidabban teszik, ott általában sokkal nehezebb elérni bármit ilyen téren, mert nem futó kalandot akarnak, amiért nem is hibáztathatom őket.
De körülbelül röviden ennyi a lényege, akik feltűnően kicsípik magukat, azok fel akarnak tűnni, és általában sokkal könnyebben belemennek a dolgokba...
Szia:)
Előlem nem menekülsz, ez a 2. kérdésed amit megtaláltam:D
Na, tudod ki vagyok? ;)
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!