Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnék lélekben erősebb...

Hogy tudnék lélekben erősebb lenni?

Figyelt kérdés
Hogy ne bántson amit mondanak nekem. Je fájjon. Ne gondoljak minden nap arra a dologra. Mai eset hogy jövőhónapba megyek haza, és visszahallottam hogy egyes emberek nem örülnek annak, h hazamegyek. Vagy pl apósom és sógornőm egyáltalán nem keresik a lányomat. Nem is érdeklődnek felőle. Ezek annyira fájnak, h sírni tudnék. Hogy legyek erősebb? Hogy ne érdekeljenek? Mások hogy csinálják?
2015. okt. 30. 14:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Ígyis kisebbségi érzésem van. Társaságban nem igazán merek beszélgetni. Nem merek senkiben sem megbízni.úgyérzem jelentéktelen vagyok. Próbáltam erősnek lenni, hogy kiállok magamért. De 2éve megint semminek érzem magam
2015. okt. 30. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Hasonlóan érzek én is, mint Te.

Nekem a hit segített és a tudat, hogy Isten szeret.

Próbálj Te is erre gondolni, ha valami fáj.

2015. okt. 30. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:

2# Hát te nagyon lúzer vagy...

Isten szeret de ő rak ilyen helyzetbe fejlődésért.

Ha nagyon gyenge vagy, egyik életfeladatod kizárny negatívokat.

Én tudok segíteni. Sok embert rángattam már ki depresszióból s sok rossz helyzetből.

Tudati állapoton kell változtatni.

Példáddal élve, jó személyiségü vagy, innentől miért probléma ha mások nem örülnek, ne szolj hozzájuk és mindenki boldog. Ha nem érdeklődnek lányod iránt senkinek sem probléma csak bizonyos simerettségek nem fognak létrejönni, éés?

Én folyamatos realizációval és logika használattal zárok ki MINDEN negatívot életemből.

Sok sikert, írj ha kell segítség. Szeretettel, egy mindig boldog ember.

2015. okt. 30. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Az érzelmeidet nem tudod a tudatoddal befolyásolni. Azért hívjuk őket érzelmeknek, mert érzed őket. Amit tudsz a tudatoddal befolyásolni, azok a tetteid. Alaposan gondolkozz el rajta, hogy mit is érzel valójában, anélkül hogy becsapnád magad, és utána azon gondolkozz el, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy javíts a dolgokon. Persze ez így leírva nagyon egyszerűnek tűnik, de tudom hogy nem az. A dolgok sajnos (vagy hál' istennek) általában nem egyszerűek. Személy szerint megpróbálok kihívásként tekinteni az ilyesmi problémákra, és lépésről lépésre megoldani őket.
2015. okt. 30. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!