Túl büszke és beképzelt vagyok?
Sajnos kislány korom óta a szèpség megszállottja vagyok, a magamé és a másoké. Egész jó genetikával születtem, amihez jött még némi örökölt és tanult jó ízlés. Tudom, hogy csináljak magamból olyan nöt, hogy a férfiaknak az utcán leessen az álla, anèlkül, hogy akár egy porcikámat is közszemlére tennèm.
Nagyon felvàgták a nyelvem, és zavarba hozó a humorom, imádok a közèppontban lenni, nem kevés exhibicionizmus is szorult belèm, állítólag jó prostituált lenne belölem (nem, nem tervezek ilyen karriert befutni).
Nem vagyok olcsó ringyó kategória, inkább nagyon is finom nö, alig sminkelek, és visszafogottan öltözöm.
Viszont megszállottja vagyok néhàny földi jónak, mint a szèpség, a pénz és a szex.
Viszont elegem van magamból, és néha nem tudok màr tükörbe nézni. Kinek kéne olyan alma, ami belül rohad.
A pàrom el akar venni, de amég egy pillantàssal leveszem a férfiakat a lábukról, és ezt élvezem, nem lehetek a gyermekei anyja.
Szerinte az ilyen nök belebetegednek, mikor a szépségük elkezd leáldozni.
Hogy tudnék megváltozni? Elsösorban a magam, másodsorban a környezetem èrdekében
"Nem vagyok olcsó ringyó kategória"
Ehe,szoval én már mindent értek.
"lenni, nem kevés exhibicionizmus"
Eddig bírtam olvasni de nagyon elkezdtem unatkozni.
Sok sikert bármi is kell.
Iszonyú sekélyes vagy, de legalább némi önismerettel is társul. Miket teszel, hogy tükörbe nem tudsz nézni? Pusztán a leírtak miatt?
A korral majd meg fog változni ez az egész. Egyrészt a külső miatt, másrészt a hormonok is alábbhagynak. Ezek nem olyan erők, amiken könnyedén tudnál változtatni. Legtöbben nem is tudnak, mennek a vérük után, aztán csókolom. Bármilyen közhelyes is, új életcél lehetne a megoldás. Amíg a nőiségeddel való operálás az, amivel azonosítod magad, addig értelemszerűen minden marad a régiben. A jóízlés része legyen az ő használata ö helyett, ha javasolhatom.
Az eschibiciicoxnizmus egy bizonyos fokig jó, olyan, mint a lila szín: szakértelemmel és patikamérlegen kimérve mesterien lehet vele operálni, de vékony a határvonal. A nyelvfelvágás, meg a humor, ezek leginkább a szexualitáson alapuló ösztönös, illetve betanult elemek, mintsem igazi humor, így gondolom (természetesen lehetsz kivétel). Szóval ezek nem igazi tudományok. Gondolj bele, ha pasi lennél is megélnél-e mindezekkel. Csak arra próbálok rávilágítani, nem bántani, hogy muníció is elkél ahhoz, ha más irányt szeretnél felvenni. Van-e elképzelésed, terved egy ettől eltérő irányú, más önazonosság felé? Ez talán elkanyarodottságnak tűnhet, pedig nagyon is erről van szó.
Igaza van a párodnak, a te karaktereddel rendelkezõk azok,akik egybõl plasztikáztatják magukat, mert képtelenek lesznek elfogadni a korral való változásokat.
Nem baj, ha jól érzed magadat a bõrödben, de ne hidd azt magadról,hogy mindenki hason csuszik elõtted, mert nem tudhatod mit mondanak rólad a hátad mögött.
Kérdezd meg magadtól a tükörben, hogy valóban boldog vagy-e, vagy csak egy szinjátékot játszol az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!