Valaki érti ezt? :D
Kérdező! Én értem, miről beszélsz, és teljességgel igazad van, ezt leginkább SZÁNALMASNAK lehet nevezni.
Olyan szinten nincs önbecsülése ezeknek az embereknek, hogy görcsösen "feljebb akarnak jutni". Ezt seggnyalással akarják elérni, gondolva, hogy "Ha eléggé benyalok, meg körülötte legyeskedek, akkor én is az ott személyhez tartozok. És akkor leszek valaki" - Szánalmas...
Teljességgel egyetértek veled.
Ki isteníti?
Van kb 30000 követője, annak háromnegyede c tipúsú, azoktól meg ugye mit vársz, meg ilyen kinézetre is bugyadék lúzer faszik, ezek istenítik őket. Nézd már meg kik követik, meg kik lájkolják a pi nás képeit. :)
Pirmibb, kevésbé iskolázott emberek a célközönsége az ilyen berkiknek, édes életnek, valóvilágnak, frizbinek, tehetségkutatóknak. Ők hazamennek a 12 órás műszakból, bekapcsolják a tévét és ezekkel mossák az agyukat, két sör meg egy doboz szofi társaságában. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!