Bennetek mi egyedi van?
Mert itt a többség nem tartja magát "tucatnak".
Milyen külső tulajdonság ami megkülönböztet a többiektől?
Milyen belső tulajdonság ami nincs meg rajtad kívül legalább 100 emberben itt Magyarországon?
Heterokrómiám van, méghozzá elég feltűnő. A jobb szemem teljesen kék, a bal szemem kb. 70%-a meg nagyon sötét barna (a maradék 30 nyilván ugyanolyan kék). Az emberek általában egyből észreveszik.
Nem külsőt tekintve azt fedeztem fel magamon (és mások is rajtam), hogy brutális memóriám van. Egészen kicsi gyerek koromból pontos dátumokra emlékszem, sőt, az adott napon belüli óra és perc időpontokra is, meg pontos mondatokra, amiket anyukám mondott nekem régebben. Rengetegre. Az álmaimat is mindig megjegyzem, a számkombinációkat, kódokat, jelszavakat, idegen nyelvű szövegeket, telefonszámokat, neveket, arcokat, dátumokat is, és ami még durva, hogy kb. soha sem felejtem el őket. Ezért is voltam jó tanuló. Szinte azonnal megjegyeztem mindent első hallásra.
Ezen kívül sajnos nem sok minden van, amiért hasznomat vehetik... :(
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!