Ti mit gondoltok ezekről a képekről?
Most komolyan, ez lett a normális? Így kell hirdetni a szeretetet? Nem vagyok homofób, de éppen liberális sem. Ti mit gondoltok erről?
Emberek, szeressék egymást a melegek.
De azt nagyon el kellene fogadni, hogy cseppet sem normális.
Nekem nem a melegekkel van bajom, hanem azzal a propagandával, hogy "igenisnormálisamelegség".
Nem nem az. De ettől függetlenül aki akar, legyen meleg.
De nyomja már le a torkomon, hogy töknormális dolog.
Lehet lepontozni, hogy mekkora homofób vagyok, jelzem nem vagyok.
Szerintem sem normális, de ha elolvastad volna a cikket tudnád, hogy szerintük sem, hiszen meghökkentésként rakták fel ezeket.
Ez egy "jó" reklám a zenekarnak. Figyelemfelkeltés, te is rákattintottál, nekik ez a lényeg.
Ez olyan mint mikor egyszercsak Benkő meghülyült, pedig nem, csak így adta el magát.
Engem nem zavar...pedig általában nagyon konzervatív vagyok, de szerintem mindenki legyen úgy boldog ahogy szeretne.
Pl. nekem se mondja meg senki, melyik fajta csokit szeressem :P
De nézzük a jó oldalát.
Amúgy is túlnépesedik a bolygó. Ha több a homoszexuális, kevesebb ember születik.
Szerintem jó képek, melegek voltak, vannak és lesznek. Számomra sokkal bizarrabb az idős bácsi, meg a fiatal nők csókja, mint a meleg és leszbi párosé.
A ne hirdesse dologgal kapcsolatban: ha én adhatok egy csókot a páromnak az utcán, akkor más is tehesse meg anélkül, hogy a mellette elhaladók ocsmány megjegyzéseket tennének, vagy tettlegességig fajulna a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!