Mennyi idő alatt lehet megtanulni hegedülni tanárral? Baj ha az első év után egyből tanát váltunk?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem. Eddig imádom, pedig csak kottaolvasás van :)
De jövőbe más suliba leszek, más városba. Ott majd biztos kapok tanárt, de baj ha egy év után változtatok?
2015. okt. 16. 21:32
1/1 anonim válasza:
Figyelj, én is hegedülök 7 éve, és ez a harmadik tanárom, eddig az összes el ment babát szülni. :) úgyhogy ha megszokod, nem lesz semmi gond. Csak tudod minden tanár más, mások az elvárásai,szokásai. De szurkolok! A hegedüléshez sok kitartás kell, nekem is volt egy év kihagyásom, mert nagyon nehéznek gondoltam, de aztán elgondolkodtam...ha anyu megvett nekem egy hegedűt, és már jártam 3 évet, miért hagyjam abba? Nem azt mondom, hogy hegedű művész legyél (én sem annak készülök) hanem, tanulj meg saját örömödre zenélni. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!