Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van akinek tetszenek még a...

Van akinek tetszenek még a sovány lányok? Vagy inkább visszataszítónak tartjátok őket?

Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 19:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem önsajnálat helyett akkor cselekednek kéne :/ Lehet pont az a baj, hogy annyira kevés az önbizalmad, ezt egyik lány se szereti persze azt se ha túl sok van...Nem lehet,hogy szakemberre lenne szükséged? És tarthatod szar dumának de én tényleg így gondolom ;)
2015. okt. 16. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
11%

"Nem lehet,hogy szakemberre lenne szükséged?"

Gondolkoztam már rajta, de nem hiszem, hogy érne valamit. Nem szeretem a bölcsészeket és az 5000 forint feletti ülés áraikkal egy iszonyatosan lehúzós társaságnak tűnnek. A pszichiáter szakorvosok, meg sajna annyira túl vannak terhelve, hogy nincs idejük a pszichoterápiára gyógyszert meg nem szeretnék szedni.

"És tarthatod szar dumának de én tényleg így gondolom ;)"

Bárcsak én is tudnék ilyen naiv és idealista lenni. :-(

2015. okt. 16. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek, de nem az anorexek, de én is sovány vagyok, de azt látom kevés csaj jár hasonlókkal, mármint komoly együttlétre. Én azt látom sokan a külső alapján állnak össze egymással és később meg folyton civakodás van vagy nem bírják egymás dolgait és vagy tűrik egymást vagy elválnak.
2015. okt. 16. 21:07
 14/16 Sunshinedoll ***** válasza:

Én elég vékony vagyok, és sokaknak bejövök, azért maradjunk annyiban, hogy sokkal sokkal több szart kapnak a kövérek. Mert nekem lehet beszól xy, de a tévében a magazinokban, mindenütt olyan nők vannak, mint én. Ha én hamburgert esek a randin, akkor "hú de jó, ha egy nő szeret enni", míg egy kövér nőnek az étkezési szokásait az egész világ bírálja. Ha salátát eszik, akkor szegény biztos fogyózik, ha hamburgert, akkor lehetne magára igényesebb.

Szóval ha sovány vagy, nyugodjál meg, téged mindenki szeret és csak nagyon kevesen cs-sztetnek.

2015. okt. 16. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Sunshinedoll, ahány válaszodat látom, mindegyikből árad a Tumblr-életérzés. Láthatóan az a szekta oldal agyat nem ad, de legalább a buta klónharseregben te is pont olyan special snowflake tudsz lenni, mint a többi kislányka. :D
2015. okt. 17. 08:19
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Are u jell???
2015. okt. 17. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!