Nektek van olyan tartós egészségügyi bajotok, ami kívülről nem látszik, de valóban hihetetlenül zavar, viszont már megtanultál vele együttélni? (fiataloktól kérdezem főleg)
3. vagyok. pánikbetegség nekem is van. foghiány is, mert anno nem megmentették,szabályoztatni is kell, meg műteni is állkapcsomat.
fáradt vagyok én is, de most neki állok tornázni, talán az segít rajta. a vérnyomásom meg ingadozik összevissza, a diasztolés értékem meg túl alacsony lesz, ha rosszul vagyok kicsit.
Én Aspergeres vagyok, amit bár én nem tartok kifejezetten betegségnek vagy bajnak, de mindenképpen megkövetel egyfajta állandó odafigyelést. Szinte minden percben, amikor emberekkel vagyok körülvéve és kommunikálnom kell velük, ezernyi tanult sémát futtat le az agyam, amelyből összerakja, hogy az adott ember éppen mit gondolhat, ironikusan beszél-e vagy épp utal valamire, ugyanis magamtól ezt nem tudom. Kívülről ez talán abban mutatkozik meg, hogy ha valaki beszél hozzám, szinte feszülten figyelek, és gyakran nem válaszolok azonnal a kérdésekre, mert még "loadingol" az agyam.
Testi dolgokat tekintve a rövidlátásomat érzem akadálynak, de kontaktlencsével korrigálom, így nem zavar. Amíg szemüveget kellett hordanom, addig volt ez inkább problémás. Ezen kívül asztmás vagyok és laktózérzékeny de odafigyeléssel nem zavarja túlságosan az életemet.
(25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!