Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » INTP-k! Jelenleg milyen...

INTP-k! Jelenleg milyen problémát/témát boncolgattok magatokban és miért?

Figyelt kérdés

[link] - ha valaki nem érti a kérdést.

[link] - ha valaki nem érti a kérdést és nem ért angolul.

Érdekel a korotok és nemetek is.

20/F

(Ha valaki a kérdésemet írná válasznak: poénnak túl egyértelmű, úgyhogy a miértet fejtsd ki részletesen ;)

2015. okt. 11. 17:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Létezik. Persze hogy létezik, de csak egy határig.

(Úgy látszik a hazugság nem pont a megfelelő szó.)

2015. nov. 25. 01:15
 12/22 anonim ***** válasza:
De az igazság, hogy ha a határ létezik - akkor mégse.
2015. nov. 25. 01:17
 13/22 A kérdező kommentje:
:D
2015. nov. 25. 01:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Nyugi, boncolgatok ennél nagyobb marhaságokat is magamban.
2015. nov. 26. 01:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Nyugi! Én is. :D
2015. nov. 26. 22:39
 16/22 A kérdező kommentje:
Pl. most azon, hogy jelezzem-e, hogy az utolsó kérdésemre nem válaszoltál, annak ellenére, hogy megállapítottad, hogy — akár létezik határ, akár nem — de a társas kapcsolatok csak hazugságra épülhetnek. Egy másik lehetőség, hogy nem jelzem, vagy azért mert tudatosan hagytad a témát, vagy mert ha esetleg visszaolvasol rájössz, ezért nem szükséges. A harmadik lehetőség pedig ez.
2015. nov. 27. 01:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Én nem állapítottam meg semmit, ez csak egy egyszerű felvetés és csak is nézőpont kérdése, hogy van-e értelme. Válaszolva a kérdésedre... igazság alapú - ez itt egy szubjektív fogalom, ami neked igazság alapú az lehet, hogy nekem csak egy felületes játszma, vagy fordítva. Tehát ezen nincs értelme vitatkozni. És igen a hazugság szó itt a probléma. :D
2015. nov. 27. 01:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Én nem tudom számon tartani hogy milyen problémákon és témákon rongyolok át, gyakran végiggondolom, aztán el is felejtem. De gyakran visszatérek a vallásokra, és miértekre. Szerintem egy emberalkotta entitás isten, mivel a gondolkodásmódjáról visszatükröződik a tipikus régi idők embereinek viselkedése és konfliktuskezelése, ami erőszakban nyilvánul meg. Teszem azt, isten ahelyett hogy bármi más megoldást választott volna, az erőszakban látta a megoldást pl. Az özönvíz, Szodoma és Gomora, az aranytehenes esetekben.

Sokat gondolkodom a valóságalapján és pszichológiai hátterén, és hogy az emberek miért is kedvelik annyira ezt a dolgot, képtelen vagyok hinni benne, nekem túl logikátlan, túl abszurd az egész.

15/F

2016. febr. 10. 11:37
 19/22 A kérdező kommentje:

"Ha az istenhit tudás lenne, le lehetne vezetni." - Orosz László

:)

2016. máj. 31. 21:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Halálesetet. Mivel igen sokat foglalkozom alapjáraton az emberekkel, most pedig konkrétan teszek rájuk nagy ívben. Nem kicsit önzőnek tartom emiatt magam, és azon töprengek, hogy vajon mások mit gondolnak emiatt rólam, és egyebek... Nehéz elmondani. De tudom, hogy részben majd elítélnek emiatt a barátaim is, de vajon elfelejtik majd? Én majd el tudom felejteni, és meg tudok-e magamnak bocsájtani? Ez a cselekedetem szemben áll azzal amit eddig tettem és gondoltam-az ilyenekkel kapcsolatban is. Teljesen értelmetlennek találom, hogy ezen agyalok, de ez ellen most nehéz tenni. Ez előtt sem volt jó, ezután sem lesz jobb és már csak abba akarom hagyni az egészet.

Viszont egyszerűen nem tudom felfogni, ha máskor nem érdekel senkit semmi, most miért van ekkora felhajtás?

15 F

2017. jan. 23. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!