Baj van velem? Vagy miért viselkedek így?
Figyelt kérdés
Ha meglátok a tévében egy szereplőt, aki szimpatikus, mindig rá akarok hasonlítani. De kb. hetente váltogatom ezeket, de már nagyon régóta így megy ez. Mások mindig magukat adják, én meg ilyen szerepekbe bújok, ahelyett, hogy én is ezt tenném. Én is szeretném önmagamat adni, de fogalmam sincs ki vagyok.:( Mit tegyek? 15/L2015. okt. 10. 10:02
1/2 anonim válasza:
Ez nagyon jó! Hogy keresed önmagad. Próbálsz olyan lenni, hogy szeretni tudd önmagad. Idővel megtalálod majd azt a szerepet, amivel igazán azonosulni tudsz, amiben jól érzed magad. Mindezzel, amit teszel, erősíted azokat a vonásokat magadban, amik benned is ott vannak. Fogd fel egy jó játéknak :-)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam.:) csak fárasztó hosszú távon.:D
2015. okt. 10. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!