Mit szólnál, ha ma közölnék veled halálod pontos időpontját?
Elnézést az offért, de ezt szükségesnek éreztem leírni.. Nem feltétlen örülnék a hírnek, de elfogadnám.. Azokkal és azt csinálnám amit a legjobban szeretek, de nem elsősorban magamra gondolnék, mint ahogy általában sem.. Nem ettől tekinteném különlegesnek magam, és másoktól se várnám el, sőt kifejezetten zavarna.. Kiélvezném az utolsó pillanatokat, és akiket a legjobban szeretek, mindent megadnék nekik amit csak adni szerettem volna, csak hogy bűntudat nélkül elmehessek:D Megköszönném nekik, hogy akármilyen formában is de jobbá tették az életem! Megbocsájtanék mindenkinek! És ki tudja, még akár valami csoda is történhet, és nem halok meg..:) Rengeteg ilyen történetről hallani, hogy az orvosok lemondtak az illetőről, aki elfogadta, és csak szimplán élvezte tovább az életét ahogy eddig, és 90 éves koráig vagy tovább élt..:D
20/f
Ha megélek legalább 80-at akkor nem lennék csalódott, az alatt elég rosszul érezném magam, ha teszem azt 10-20 éven belül lenne az időpont akkor meg nagyon nagyon rosszul érezném magam :)
Alapvetően szeretnék sokáig élni, persze nem mindegy milyen állapotban, de ezért lehet tenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!