Az szerintetek nagyon furcsa hogy én a feministákkal értek egyet fiú létemre? Agresszívnek, bántónak és kétszínünek érzem férfitársaimat.18f
Az a helyzet, hogy én inkább jártam volna egy olyan iskolába ahol az érzelmekre érzékiségre és egyéb lányosnak nevezett dologra mennek rá a tanárok, mint olyanba ahova nekem sajnos kellett. Úgy veszem észre, hogy a férfiak agresszívek, durvák, legtöbb játékuk durva és az ellenségeskedésről a másik kiírtásáról szól, valamint a gyengéket eltiporják. Persze én nem értek egyet azzal hogy minden férfi egytől egyig ilyen és hogy alapvetően bűnözők vagyunk, vagy rosszabb, ahogy egyes szélsőséges feminista alanyok állítják, de a normálisabb feminista réteggel egyetértek abban amit a férfiak többségéről állítanak. a kérdés csak az, hogy ezt genetika vagy neveltetés váltja ki?
vannak még mások is?
18f
Hát azért a lányok többsége is képes olyan alja mocsok lenni egy másik lánytársával szemben, hogy ahhoz képest a fiúk angyalok. A nők talán még inkább a vetélytársat, ellenséget látják egymásban.
A női lét sem csak az érzelgős kedveskedésről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!