Miért ciki, ha valaki csôró, de nem akar annak látszani?
Rengetegen írják itt, hogy milyen gáz, hogy a szomszédjuk/volt évfolyamtársuk/ismerösük keveset keres, de megveszi az Iphone-t, a drága táskákat, ruhákat, parfümöket, miért nem marad a szintjén.
Sajnos én is rabszolgamunkát végzek minimálbérért, mert arra nem volt pénzünk, hogy a támogatott egyetemen a kollégiumot ki tudjuk fizetni. Úgyhogy most dolgozom.
Viszont nekem is megvan az igényem, hogy adjak magamra, attól még, hogy csóró vagyok.
Kevés ruhám van, de jól kombinálható basic darabok, mind plázás leárazásról. Sminkelek is, és inkább spórolok, de középkategóriás termékeket veszek (MaxFactor, Maybelline, L ´ oreal). Igaz, csak egy BB krémem, egy szempillaspiràlom meg egy szájfényem van, még másnak teli kèt nagytáska.
Valóban olyan ciki ez?
21n
Az nem ciki,ahogy te csinálod!
Viszont én ismerek,olyanokat akik olyan szegények,hogy van amikor kaja sincs!De amikor megjönn a pénz írány cipőért(Persze 10.000 ft fölötti összegben)meg egyéb drága dolgokért..( ha ránézzel a személyre azt hiszed milyen jól megy neki) közben meg ha tudnád az igazságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!