Emberi keptelenseg elerni azt, hogy egy nocsabaszz pasi megvaltozzon?
Tudom, hogy milyen, szeretem ot ennek ellenere, es mindig ugy ereztem, ezalatt a sok ev alatt, hogy talan nem lehetetlen megvaltoztatni, csak sokat kell vele foglalkozni.
Remenytelen lenne a dolog, nem lehetetlen megvaltoztatni, ha meg nem nott be a feje lagya ilyen teren 30+osan se?
Tininek, tini nem vagyok, mivel 22 eves vagyok.
Szeretnem elengedni ot, de semmilyen teren nem jon ossze az eletem. Elmenyeim alig vannak ujak, mivel ami engem erdekelne, az mast nem erdekel. Az olvasasba temetkeztem egy idoben, de mara mar az sem erdekel...
Almodozonak meg almodozo vagyok, sajnos, es ezen nem fogok tudni valtoztatni, talan soha...
új pasis élményre gondoltam.
22 vagy, fiatal, élj, ne egy nagy lófac semmire pazarold el az éveidet....
Igen megváltozhat én már láttam erre példát. De valami olyannak kell történie ami megváltoztatja és arra készteti hogy lezárja a múltat.
Ha ellenállsz neki és arra készteted hogy férfiként udvaroljon és harcoljon érted akkor talán igen. Te tudod mennyire értékes a férfi és érdemes- e hosszútávon foglalkozni vele. Ha gondolod dobj privátot és talán tudok segíteni. A szemem előtt volt egy konkrét példa ..
15:30, de jó, hogy leírtad.
Bár attól tartok, hogy a kérdező már privizik vele és lefutja ezt a kört, újabb hónapokat, évet, éveket pazarolva az életéből a nagy semmire, aztán majd megbánja, de esetleg még pofára is esik.
De hát nem baaaaj, tanul a saját hibájából...talán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!