Domináns emberek is lehetnek kedvesek?
Azt vettem észre ,hogy domináns emberek inkább arrogánsak olykor végletekig elmennek ,hogy akaratukat biztosítsák
.Az erőszakosságukban ,határozottságukban rejlik a irányítási hatalmuk,ha kicsit meglágyulnak akkor gyengül a dominanciája.Vajon lehet egy vezetőszemélyiség is kedves?
Esetleg..de a dominancia sokszor felsőbbségbe csap át, amit másokkal(gyengébbekkel) éreztetnek..ők sokszor észre sem veszik h mit tesznek, tehát nem szándékoltan ilyenek..én személy szerint nem szeretem alapjáraton az erőszakosan domináns embereket, de aki csak érezteti, vagyis vezetői szerepben tetszeleg azzal nincs baj..
Amúgy tapasztalat h egy egy domináns embert úgy tudsz leszerelni ha teszel arra amit mond..nem kell vele foglalkozni..ez vagy erőszakra sarkalja(igen keveseket szerintem) vagy érdekes módon ezzel nyered el a tiszteletét..persze munkahelyen ez kizárt ha a főnököd..
Szóval ne hagyd h dominánsak legyenek veled, nem kell vele szembeszállni, csak egyszerűen tenni kell a fejére..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!