Igaz, hogy Lagzi Lajcsi (Galambos Lajos) nem csak a trombitát fújta meg, hanem az áramot is?
Nevetséges ami nálunk megy.
Gondolhattok rólam bármit, én ártatlannak tartom! Áramlopásért valakit előzetesbe tenni, bilincsben, pórázon tartani, komolyan! Egy tömeggyilkosra nem vigyáznak így!
Persze Tarsoly Csabáék szabad lábon iszogatják a pezsgőt a rózsadombi villa jakuzzijában. Közben a Nemzeti Bank vásárol még pár milliárdos ingatlant, ahol a vezetőség nyaralhat.
Nem mennek rendben a dolgok, a magyar igazságszolgáltatás szerintem nem pártatlan. Amikor Orbán Ráhel esküvőjén eltűnt két telefon, akkor is megmagyarázták, hogy jogos volt a több milliós nyomozati költség... Aki itt nem szereti a narancsot, annak utána járnak.
Lajcsi áldozat, megpróbálják bemártani és sok ember már az ítéletet is megírta magában. Nem tudom, talán örülnek annak, ha egy becsületes, kemény munkával sikeressé váló emberről kiderül az ellenkezője, így vigasztalják magukat, amiért nem értek el valamit az életben. Igen, rántsuk vissza a másikat, irigykedjünk, mert az előre visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!