Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a pénz, a...

Miért van az, hogy a pénz, a hírnév sok nő szemében az ördögöt is megszépíti?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék általánosítani, tudom, hogy nem mindenki ilyen, és én is sok kivételt ismerek.

Én csak nem értem ezt a gondolkodásmódot úgymond.

Például ott van Andy Vajna.

Egy öreg, kövér ember, akinek a felesége a 32 éves Tímea. Én, bár nem vagyok nő, nem tudnék csak a pénz miatt hozzámenni egy öreg, kövér nőhöz. Ha Vajnának nem lenne pénze, szerintem Tímea lett volna az első, aki elhajtja maga mellől.

Ugyan ilyen esetet olvastam, csak az Amerikában volt. Ott egy 72 éves, gazdag lerobbant pali vett el egy 21 éves lányt!

Ne értsetek félre, nem vagyok felszínes, és tudom, hogy nincs közöm hozzá. De manapság azt látom, hogy sok lánynál (tisztelet a kivételnek!) olyan magas a mérce, hogy aki kicsit sem illik bele az álomképükbe, azt lepattintják. De ha az illetőnek van pénze, gazdag, akkor tökmindegy hogy néz ki, és képesek is lefeküdni az ilyen emberekkel.

Nem állítom, hogy nem szerethetik egymást ténylegesen, de szerintem nem ez van az esetek többségében.

Személyesebb példa: Az egyik jó barátomat dobta a barátnője egy idősebb gazdag pasiért. A lányról én sem gondoltam volna, hogy ő is ilyen, pedig ismertem.

22 éves fiú létemre én képtelen lennék egy olyannal lenni, aki egyrészt nem jön be, másrészt én biztos nem tudnék lefeküdni pl egy 55 éves cégigazgatónővel csak azért, mert sok a pénze. Vagy vicces példa: Nem hiszem, hogy egy átlag fiú lefeküdne Angela Merkellel, pedig ő híres és van sok pénze.

Nekem valahogy az ilyeneket nem szépíti meg se a pénz, se a hírnév.

Tulajdonképpen az ilyen nőket nem bántja az, hogy ők egy olyan ember szexuális játékszerei, akiknek ha nem lenne pénzük, akkor ők bottal se piszkálnák meg?

Valaki érti ezt a fajta gondolkodást? (olvastam olyan esetet, amikor az öreg papa, akihez a 25 éves csaj hozzáment, semmit sem hagyott a lányra a nagy vagyonából, aki meg erre kiakadt és sírt.)

2015. szept. 24. 08:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

"Kérdező: Honnan tudod nincs-e apakomplexusa mondjuk Timinek. Honnan tudod, hogy az ilyen esetekben mindig van szex a két fél között? Honnan tudod, hogy a nő nem csak kirakati baba, arra való, hogy demonstrálja: a férfi még tud teljesíteni az ágyban, a nő ezért jó bánásmódot és kényelmes életet kap? Ilyen is van nem is egy."

Igen, apakomplexus, és pont a leggazdagabb "apucihoz" ment véletlenül feleségül. Mellesleg az apakomplexus a 15-25 év közötti lányokra a legjellemzőbb, és marhára nem ez a kategória. Andy Vajna meg a legjobb indulattal is nagypapa, és nem apa.

" A nők biztonságra vágynak és anyáskodni szeretnek. Vannak nők, akik az anyáskodást a férfi felett is gyakorolja, ők választják azokat a férfiakat akik az életben kicsit esetlenek (egyébként lehet, hogy munkában jók, de otthon vagy társaságban vagy egy gyerekkel már nem) és lehet őket pátyolgatni, lehet mellettük erős nőnek mutatkozni. És vannak akik a férfitól várják a biztonságot, hogy az nagy és erős legyen.. lehet, nem szépségben, hanem abban, hogy elért már dolgokat az életben. Ezek persze sémák és általánosítások. "

Ez csak egy szép hangzatos körítés, egy érv amellett, hogy miért is kéne egy nőnek a parazita életmódot elnézni. Tudod, ha egy nő létbiztonságot, magas életszínvonalat szeretne, akkor teremtse elő magának, és ne egy férfi által akarjon meggazdagodni. Valahogy a férfinek is meg kellett a vagyonért dolgozni, még akkor is, ha illegális volt. A nők többsége sem véletlenül ítéli el mélységesen ezeket a "legyen kocsija/háza/magas fizetése én meg majd beteszem a fenekem a készbe és lebabázok" gondolkodású már-már r..bancokat, akik képesek akárkivel összefeküdni, csak gazdag legyen. Ezeknél már bocs, de a prostituáltak is jobbak, mert az legalább törődik veled, és nem csak a vagyonodra fáj a foga.

"Elitelni oket meg szerintem szimplan irigyseg."

Aha irigység. Sokan inkább elítélik, és nem irigységből, hanem azért, mert a normális ember nem tűri, ha kihasználják. Azt hiszed Vajna nem tudja vagy nem gondolja, hogy Timike csak a pénz miatt van vele? Dehogy nem.

Mellesleg egy normális értékrenddel rendelkező nő nemigen lehet irigy egy olyan nőre, aki csak a pénz miatt összefekszik egy számára is visszataszító kinézetű alakkal.

2015. szept. 24. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
43%

Kihagytál két fontos faktort: önbizalom és magabiztosság.

Ha magamból indulok ki, akkor engem önmagában a pénz nem vesz le a lábamról.

De a magabiztos, idősebb (nem öreg, akár 40-50 éves), lehengerlő kisugárzású férfiakért én is odavagyok. A pénz és a siker pedig gyakran ezt hozza ki a pasikból (is).

Bár még nem volt kapcsolatom egy ilyennel sem, de egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy a későbbiekben összejöjjek egy ilyen pasival (ha a személyisége is megfog, és tényleg tetszik).

Csak azét viszont soha nem járnék egy férfival, mert sok pénze van. Én magam elég független vagyok és karrierista típus, megalázónak érzem, hogy kitartott legyek, nem is vágyom rá.

Az olyan típusú lányokat én sem értem, akik csak a pénzért hajlandók bárkivel (pl. Andy Vajna csaja, nem jut eszembe a neve).

24/L

2015. szept. 24. 23:11
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Tudod én erre roppant röviden válaszolnék. Ahogy idősödtem, egyre inkább elhittem a következő kissé nyers mondatot: Minden nő k**va!
2015. szept. 25. 00:04
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
Ilyenkor örülök, hogy nem szültem fé... vagyis fiút :D
2015. szept. 25. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
13. Anyukád, mamád és a többi nőrokonod biztos büszke rád :-D
2015. szept. 25. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:

"Meg akkor sem ha Timit csakis a penz motivalna, amit meg en szemely szerint nem tudok, mert nem ismerem, szimplan ilyet kijelenteni meg egyszeruen eloitelet, ami az irigysegbol fakad."

"Manapsag a jomod, a gazdagsag, a befolyas a sikeresseg jele, nyilvan tudat alatt es tudatosan is a nok a sikeresebb ferfiakhoz vonzodnak."

Ok,lássunk tisztán végre és ne tegyünk felelőtlen kijelentéseket,csakis a szexi amerikai akcentusa motiválja,csak a legtöbb ember ezt nem látja:)

Amúgy az az undorító,amikor egy ilyen helyzetben lévő nő lenézi a kétkezi kemény munkásokat.Timi is kifejtette,hogy szerinte milyen az átlag lúzer férfi.Szóval nekem ezzel van bajom.De ha végiggondolom,azért nem vagyok rá irigy,mert tudom,hogy az ilyen ember mindennél jobban retteg a haláltól,az öregségtől,a szépségének az elmúlásától.Szóval ő is be fogja nyújtani a számlát a felvett hitelétől függően.

2015. dec. 19. 20:59
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

Nőként én nem értem azokat, akik az ilyen nőket nem tartják k¤rvának, pedig ez nagyon is az a kategória szerintem.

Mert ha belegondol az ember, egy prostituált is (általában) olyan emberekkel fekszik le, akikhez fikarcnyit sem vonzódik, sőt akár undorodik, de hát ugye azért kell a pénz. Én a női nem szégyenének tartom az ilyeneket, akik a gazdagságért képesek széttenni a lábukat akár a legocsmányabb, legigénytelenebb, legalpáribb férfinak is.

De a gazdag férfiak úgyis tudják, hogy a csaj csak a pénz miatt van velük, semmi másért, csak hát megengedhetik maguknak, hogy szó szerint luxusprostit tartanak maguk mellett. Andy Vajna nekem akkor sem kéne, ha utánam dobnák a milliárdjaival. Ha meg tényleg szeretnék egymást, akkor a kis Timike nem költekezne csak úgy mindenki előtt. Az újságok is régen tele voltak vele, milyen drága autót vett magának.

Ez nem szeretet, pláne nem szerelem. Ha én szerelmes vagyok valakibe, akkor engem baromira nem érdekel, hogy az illetőnek mennyi pénze van. Ha egy lány csak azért jön össze valakivel, mert gazdag vagy híres, akkor ott biztos, hogy nincs szeretet, mert ez csak érdekkapcsolat. A férfi megkapja a házi luxusprostit aki csettintésre letérdel nyitott szájjal, a nő meg megkapja az egzisztenciát, a pénzt.

Én ezekre képtelen lennék irigy lenni. Mit lehet egy olyan szituációban irigyelni, hogy kénytelen a nő lefeküdni egy olyan emberrel, akit még kesztyűben sem piszkálna meg soha sehol, ha nem lenne pénze? Andy Vajna egy 71 éves, eléggé elhízott nagypapa.

Az apakomplexus kizárható, mert aki apakomplexusos, annak a 40-es max 50-es pasik jönnek be, aki apáskodik felettük.

A gerontofília kizárható, mert Palácsik Tímeának vajnán kívül sosem volt ilyen idős partnere.

Egy szó mint száz, az ilyen nők nálam teljesen a luxusprostituált kategóriába esnek. Buták, egyedül nem vinnék semmire, ezért könnyebb nekik egy gazdag palinak a nemiszervén felkapaszkodni, mint dolgozni és tanulni. A gusztustalanság netovábbja az, amikor az ilyen nők a normálisan dolgozó embereket lenézik. Pedig ha nem lenne gazdag pasijuk, ők még ott sem tartanának, mint a dolgozó és tanuló emberek.

2015. dec. 20. 12:33
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Timike jól teszi hogy költekezik most élje ki magát,amúgy ezek a nők ingyen is odaadják magukat sokkal rosszabb életü pasiknak,erről ennyit..
2015. dec. 27. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!