Mikor érzi felnőttnek magát egy ember?
Azon kívül, hogy dolgozik, tudja hogy viselkedik egy felnőtt ember, de mikor van az amikor úgy is gondolkozik valaki? Lehetőleg idősebbek válaszát várom.
23/ L
A felnottevalas resze az eladosodas es a hitel, ne feledd!
egyebkent kortol fuggetlenul lehet valaki erett gondolkodasu vagy epp gyerekes, az mar toled fugg, a szemelyisegedtol, a nevelesedtol es a donteseidtol melyik csapatban evezel
19L

Akkor érezném felnőttnek magam,ha ne az anyámmal és az ő élettársával élnék.
(19/L)

Nem tudom, de en azt tapasztaltam hogy kb. 25 eves koromra meg komolyabb lettem. Addig is az voltam, de mar jobban erdekelt, hogy milyen emberek vesznek korul, kevesbe turom el a hulyeseget és sokkal celtudatosabb lettem.
Ez egy folyamat volt, nem tudatos. Csak kesobb tudatosult bennem, hogy valtoztam.
Ennek ellenere nem akarok begyoposodott felnott lenni, ami eddig sikerult is. :)

nekem a 30 valahogy választóvíz volt. régebben mindig félénk voltam, de 30 fölött már kiállok magamért sokkal könnyebben. rá sem kell magamat venni, már csak azt veszem észre, hogy megvédtem magam, vagy kimondtam a véleményemet. Könnyebben hozzászólok idegenekhez, barátságosabb, könnyedebb lettem.
Tudok munkában felelősséget vállalni, átlátok problémákat, ugyanakkor sok dologban éretlen, bizonytalan vagyok, pl magánéletben.
Sokminden nem zavar, ami régebben kétségbeejtett, pl. hogy mit gondolnak mások. Ha valami zavar, azon is sokkal könnyebben túlteszem magam, mint korábban.
De tényleg vannak olyan dolgok, amikben túlzottan idealista és gyerekes vagyok. Szóval egyik részem fejlődött, felnőtt, másik részem pedig kb. 10 évvel fiatalabb a valós koromnál.

3assal értek egyet.
Belül ugyanolyan vagy.
Max a tükörben vagy egyre öregebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!