Fiúk, milyen dolgok vannak amiktől féltek? Mik a félelmeitek?
Fiúk és lányok félelmeit szerintem nem kell külön kezelni. Ez egyénenként válzozó, nem nemek szerint ( kivéve, ha olyan betegségtől félünk ami vsak férfiaknál vagy csak nőknél lehet).
Nekem például az, hogy elhull a hajam.
Sok mindentől lehet, de körülbelül ugyan azoktól, mint a lányok (ahogy előttem is leírták)
Néhány példa:
Szeretteink elvesztése
Betegségek -> halál ; maradandó sérülések, betegségek következménye -> műtét, érzékszerv -pl látás elvesztése, végtag elvesztése stb
Az ilyen típusú félelmek szerintem mindenkiben megvannak.
De még lehet félni kellemetlen, nem kívánt szituációktól, állatoktól, sötétben egyedül.
De a félelem szó elég sokmindent letakar. Lehet akár attól is félni, hogy nem sikerül egy dolgozat, egy vizsga, egy állásinterjú, összetörik a kocsid, valami hibát követsz el, nem érsz be időben a munkahelyedre/iskolába, elkésel valahonnan leég a házad, lényegében bármi...
Amitől legjobban félek az a magány, hogy nem találok hozzám illő társat, feleséget, hogy nem lesz családom, nem lesznek gyerekeim, és magányosan fogok megöregedni.
A második legnagyobb félelmem, hogy nem leszek elég jó a szakmámban, vagy végzetes szakmai hibát követek el és miattam meghal valaki.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!