Mi történik ha holnap nem megyek be iskolába hanem elindulok de elcstangolok valamerre és idöben hazaérek? Anyum tudni fohja? Itt szigorú szabályok vonatkoznak az igazolatlan órákra. Holnap 9 órám van.
Figyelt kérdés
13/F2015. szept. 15. 20:10
11/16 anonim válasza:
ilyenkor szokott képbe jönni a jó öreg háziorvos(színleld hogy beteg vagy)
12/16 anonim válasza:
Hetedikben KILENC ÓRA??! Bocsi, de Én megértem a gyereket. Pl. tavaly is a hatodikosoknak is volt 8 órája. Együttérzek veled, kérdező. Nekem csak 9.ben (tavaly) jött be a 9 órás marhaság. Üdv: egy gimnazista sorstársad 15/f
13/16 A kérdező kommentje:
6 osztályos gimibr járok sajnos azért van. Mennyünk finnországba ott naponta 2-3 óránk lenne.:D
2015. szept. 16. 20:13
14/16 A kérdező kommentje:
13/F
2015. szept. 16. 20:13
15/16 anonim válasza:
Finnország :D Amúgy nem értem, mit akar még tőlünk a magyar közoktatás. Én általánosba egész végig ötös voltam pl., de az még a régi rendszerben volt. 2013 óta, mióta Rózsika bevezette ezeket a szabályokat, azóta nagyon lassú ütemben, de romlik az átlagom. És pl. most ha jól tudom, még öt tesid sincsen (vagy van?), mert ha nincs, akkor 9.ben akár heti 41+ órád is lehet.
16/16 A kérdező kommentje:
5 tesim van 5 matekom 5 magyarom (3 nyelvtan 2 irodalom de másodi félévben fordítva lesz) 4 német. Utálok járni finnországba lehet hogy sokáig tart a tél de iskola végeztéig megérné 6 osztály után ballagás napi 1-2 max 3 óra nincs se dolgozat se felelés. Iskolakezdés fél 10.
2015. szept. 17. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!