Egy menekült a vonaton az ölembe rakta a táskáját minden szó nélkül. Ti mit csináltatok volna?
Gondolom sokan voltak a vonaton, te meg egy fiatal vagy, neki meg volt vagy 3 gyereke, és b..tál felállni.
Vagy véletlenül tette az öledbe.
Nem hinném, hogy direkt csinálta, mivel beilleszkedni akar, és segítséget várnak mindenkitől.
De mit kapnak?
Lásd a fenti hozzászólásokat...
Ezek vagyunk mi.
Szánalmas, megkeseredett, irigy, ellenséges nép.
# 24
Ezeknek eszük ágában sincs integrálódni.
"Nem hinném, hogy direkt csinálta, mivel beilleszkedni akar"
Ezen jót nevettem. Áh, nem vette észre, hogy egy másik ember ölébe rakta a motyóját... a nagy beilleszkedési vágyában.
Nem gyűlölöm azért, mert menekült, de ez a hozzáállás óriási túlzás, és sajnos irreális is.
A kérdésre válaszolva: mivel nem vagyok öngyilkosjelölt, 30-an vannak, kussolok, mint cucc a fűben, és megpróbálom magam mellé lecsúsztatni valahogy, ha van elég hely. Ha nincs, akkor túlélem az utat. Ez nem az a hely, ahol hősködni lehet, táskákat kiborogatni, meg stb. - fotelből könnyű osztani az észt. Ha egyedül van, nyilván más a helyzet.
amikor beultel a vonatba mar ott voltak?
mert en eleve akkor be se mentem volna. mellesleg siman leraktam volna a folder vagy kinyitom es elkezdem kiszedegetni a tartalmat. lany vagy vagy fiu?
Utolsó: Azt te csak hiszed.
Meg kellett volna kérdezne angolul, hogy mi az. Vagy egyszerűen a tudtára adni, hogy neked az nem kell, és félreteszed magadtól.
Az a helyzet, hogy akár még robbanószer is lehetett benne.
Ami viszont a legvalószínűbb, egyszerüen csak tartónak használt, berakta az öledbe, onnan csak nem pottyan le. Te pedig szó nélkül tartod neki. Kihasznált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!