Lányok, Nők! Mik a főbb erogén zónáitok?
Figyelt kérdés
Többektöl hallottam, hogy ilyen a nyak. Mondanátok még hasonlókat? Amiket ha pl. megsimít egy férfi az tetszik vagy ilyesmi?2015. szept. 7. 15:48
2/10 anonim válasza:
Haj, fejbőr gyengéd masszírozása.
3/10 anonim válasza:
A leg az a derekam! ;-) Aztán a környéke, pl csípőm, a fenekemnek csak a felső fele, meg a cicim. :)
A nyak semmiképp, az inkább csikis, és nevetésre késztet ha hozzá van érve, de nem az a bizonyos ergogén, szóval...
(Ja és a csikló alap, de az már egy következő lépés! :))
5/10 anonim válasza:
Beírod google-be, hogy női erogén zónák és tá-dá! Fel lesz sorolva, hogy mik azok.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem erotikus részekre gondolok.
2015. szept. 7. 16:11
7/10 anonim válasza:
Nekem tarkó, ujjbegyek, tenyér, váll.
8/10 anonim válasza:
Nyak, hat es a csipo kornyeke
9/10 anonim válasza:
Ne keress google-ra, mert minden nőnek más és más.
Én konkrétan utálom, ha a csiklómat izgatják, pont az ellenkezőjét váltják ki vele, mint, amit szeretnének.
Nálam a nyak, és az ujjbegyek a tuti. :)
10/10 anonim válasza:
Nekem a hasam környéke ..oldalam elég érzékeny..az érintésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!