Fiúk, mit néztek meg először egy lányon?
Ahogy én észrevettem, nekem az arcom után mindig a mellem méregetik, néha az utcán megfordulok kiváncsiságból és látom hogy a fenekem is megnézik olyan zavaró :/
15/l
ha szemből - a mellét
ha hátulja látszik - a seggét
A legfeltűnőbbek természetesen a másodlagos nemi jellegek, de a legszebb mell és fenék párosítás sem tud vonzóvá tenni egy pl rohadt fogú lányt.
Egyébként csak az 10%-át látod a "stíröléseknek"
Attol függ milyen az összkép.
Ha nem tetszik de érdekes feje van akkor leragadok rajta és azt nézegetem míg nem kereztezik egymást a tekintetek. Ha tetszik a tovébb megyek és lebontom 3 részre: fej felső és alsó test. Majd ha mindent megnézem hozzáteszek pár dolgot magamban h mi tetszik rajta mi nem mérlegelek szorzok osztok és elkezdek hibákat keresni.
Persze ezek az infok normalisan kinéző egyedekre vannak a kipakolt kirakatokon meg mindenki azt nézi ami kivan téve kevés szer a kivakolt előlapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!