Ti mit gondoltok erről a rajzról?
Áhh, ne haragudj, de valamiért felnevettem mikor megláttam a csávó arcát. :D
Amúgy nem tudom hány éves vagy, ha 15 alatti akkor szép munka, viszont ha már 20 éves, akkor itt vannak gondok..
Érzelmet nem nagyon vált ki belőlem, de az üzenetét érteni, és ez a lényeg. A rajztechnikán még van mit fejlesztened (ha jól sejtem manga stílusban raztoltad). Az egy dolog, hogy a manga stílusban rajzolt dolgok leegyszerűsítettebbek, de nem a gyermeki, teszem azt ovis szinten. Valamint nincsenek ilyen erős kontúrok, mint pl a lány hajánál. Még egy millió dolgot írhatnék, de elsődlegesen: tessék gyakorolni, ez kezdésnek jó, de nem lesz jobb, ha nem fejleszted magad.
Sok sikert! :)
A színezés határozottan, viszont nyugodtan használhatsz erősebb árnyékokat, az ad neki egy hangulatot. Néhány észrevétel: A lány arca elég furcsa lett. Utána néztem a manga rajzolásnak, és azt találtam, hogy az arcon a két szem közti távolság egy szemnyi kell legyen(?). Mondom nem hiztos, minden esetre úgy tényleg jobban nézett ki. Valamit a lány arckontúrja alul jobb oldalt elég hullámosra sikerült, ami egy kissé... érdekes arcformát eredményez. Végül pedig ere figyelj: a kéz mérete akkora, hogy a két kezeddel pont le tudod takarni a teljes arcodat hajvonaltól az álkapcs aljáig (jó esetben). Nyílván nem a hármast(?) mutató kézre gondolok, mert az a perspektíva miatt nagyobb, de például a lány keze nagyon kicsike az arcához képest. Legközelebb erre figyelj :)
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!