Miért nem a piszuarban vegzi a dolgát?
Van egy haverom,aki soha nem a piszuarban pisil,mindig bemegy a fulkebe.
Kerdeztem tole,hogy miert,de nem adott ertelmes valaszt.
Lehet olyan,hogy azert,mert szegyenlheti a "méretét?"
Vagy fiuk légyszi adjatok nekem valaszt:)
Koszi.
otthon sincs senkinél piszoár, nekem a pavlovi reflex összeolvadt a wc csészével, pl szabad téren erdőben ahol nem látnak ,ott is nehezen indul meg a sugár :)
No meg ha meg akarnám törölni a gyíkot arra sincs lehetőség piszoárnál.
Nem is gondoltam.hogy ilyen sok ferfi idegenkedik a piszoartol!
De,ha a nok elzartan vegzik a dolgukat a wcben,nem ertem a megkulonboztetest,hogy a ferfiaknak miert kell nyilvanosan!
Èn nő letemre,el sem tudnam kepzelni,hogy mas elott kelljen pisilnem....
Kedves Kérdező, nekem még akkor sem megy a wc-zés ha valaki az ajtó előtt van, vagy tudom, hogy hallhatja...
lehet az ismerős és ismeretlen is...még ha a barátnőm hallaná akkor sem menne...tegnap este óta nem hiszem, hogy változott volna valami ilyen téren :D szóval eddig biztosan így volt :)
akkor sikerült max ilyen ha már nagyon nagyon kellett, de volt amikor akkor is visszatartottam...
22F
Abbol a szemponbol ismeros a helyzet,hogy nyilvanos mosdoban,ha mellettem levo fulkebe van valaki,nekem sem megy a pisiles...
Nem szeretem az olxan mosdokat sem ahol siri csend van... Ha szol a zene,akkor konnyebben jon :D
14 éves koromig ezzel semmi bajom nem volt, pisiltem a társaimmal együtt suliban, egymás mellett. De a kamaszkor után már nagyon szemérmes lettem, azóta csak magam szeretek pisilni. Bár a plázák wc-jében sincs biztonságban az ember. Volt mikor valaki felmászott a szomszéd wc-ben, s átnézett, de volt, aki tükröt tartott be felülről, s leskelődött.
Idegen helyen, rokonságnál is nehezen megy a pisilés.
Jó nagy sugárban szeretem végezni e dolgot, és ilyenkor szeretem elengedni magam, élvezni a megkönnyebbülést. Piszoárnál ez lehetetlen, mert visszafröcskölődik, és nagyon kényelmetlen óvatosan, mértékkel pisilni. Wc-nél viszont kedvemre elengedhetem magam.
A piszoár visszafröcskölődik, ami undorító. Másrészt milyen már, hogy más, idegen ember is ott csavargatja a gyíkját, fujj, isten őrizz, hogy lássam, és hogy ő is lásson! Sokkal jobb a megszokott wc, mert magad vagy... kényelmesebb, jobb.
WC. Mert megérdemlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!