Egyre jobban stresszelek az egyetem és a kollégiumi költözés miatt. Mit tehetnék ellene? L
Most fogom kezdeni az egyetemet, hétvégén költözöm kollégiumba. Eddig nem volt vészes de ma olyan gyomorideggel keltem már hajnalban, hogy hihetetlen. :S Még nem voltam koleszos sem, és talán a sok változás és új miatt van ez, de nagyon rossz.
Próbálom lefoglalni magam, és lekötni a figyelmem de folyamatosan kattog az agyam. :S
A kolinak számos előnye is van, koncentrálj ezekre!
Én két évig voltam albérletben, és olyan igénytelen, alkalmazkodni képtelen, tuskó emberekkel kerültem össze, hogy a végén úgy voltam vele, ha mindenképp ilyenekkel kell lakni, legalább olcsó legyen. Átmentem koliba és olyan kellemes meglepetés volt, hogy egyik szobatársam sem szkájpol éjjel kettőkor üvöltve, nyerítve, röhögve, kihangosítva, nem szárítanak hajat a szobában hajnal ötkor, el tudnak úgy készülni reggel, hogyha neked esetleg csak délben van az első órát, akkor hagynak aludni pusztán rendességből.
Sosem leszel magányos, mindig lesz kivel beszélgetned, megkérdezheted, amit nem értesz, segítséget kérhetsz , tanulhattok együtt....ha mégsem jönne be, válthatsz. Sok helyen pl. középiskolás koliba is vesznek fel egyetemistákat, ott nincs az, hogy az ajtód előtt buliznak minden este, lerészegedés, zavarás a tanulásban, ilyesmik. Ott viszonylag szigor van.
Hová fogsz járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!