Hogyan lehetnék bátrabb/önállóbb? Ki szeretnék törni végre a reménytelenségből, de nem tudom, hogyan
21 éves egyetemista lány vagyok. 1 éve van párkapcsolatom, ő nekem az első, de mióta vele vagyok, csak a kapcsolatunkkal foglalkoztam, ami nem éppen jó irányba halad. Egyre inkább úgy érzem, hogy nem illünk össze, mégsem tudok továbblépni. Alig maradt már önbizalmam, nagyon magányos is vagyok, mivel a barátom keveset foglalkozik velem és rajta kívül szinte nincsenek barátaim.
Kicsit visszahúzódó vagyok, bulizni sem járok, egyedül nem szívesen megyek, társaságom sincs hozzá. Az egyetemen vannak olyanok, akikkel jóban vagyok, de velük csak suliban találkozom, mindenki elfoglalt.
Nem akarom elpazarolni életem legszebb éveit, pedig úgy érzem, ezt teszem. Teljesen felemészt ez a dolog. Ki szeretnék törni ebből az állapotból, többet menni emberek közé, nem csak a kapcsolatomra koncentrálni. De egyedül elég nehéz.
Adjatok valami tanácsot, mit kéne tennem, hogy megváltozzanak a dolgok? Hogyan menjek társaságba egyedül, úgy, hogy nem nyílok meg könnyen? Hogyan lehetnék bátrabb, hogy elhiggyem, hogy én is érek alamit? 21/L
az egyetemen én is ismerek olyan egy olyan párt akik egyetemen ismerkedtek meg és azóta csak együtt vannak, senkivel nem alakítanak ki szinte semmilyen kapcsolatot, főleg a csajszi...aki amúgy pont olyan csendes visszahúzódó (lehet h csak introvertált) alkat. Már én is belegondoltam, hogy mi lenne, ha mondjuk szakítannak hírtelen. A lánynak szinte nem lenne senki akihez szólni tudna :(
Válaszolva a kérdésre: egyetemen egy halom kör van ahova elmehetsz és ha körtag leszel, akkor tuti leszenk jó barátaid, mert ugye ha van egy csoport ember azonos célokkal, érdeklődéssel, akkor azok mégha nagyon eltérő a személyiségük is, akkor is ott lesznek egymásnak!
Vagy lehetsz kolis, és ha oylan szobába kerülsz ahol mondjuk 4en vagytok, na az már jó társaság tud lenni, és a szbatársak között ki tud alakulni egyfajta bajtársiasság. Én voltam kolis - fiú vagyok- és ahhoz képest, h négyünknek a sulin kívül nem sok kapcoslódási pontunk volt egy félév után már életem egyik legjobb időszakát töltöttem velük. Folyamatosan viccelődtünk együtt szenvedtünk szívtunk stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!