Szerintetek gáz ha 26 évesen szeretek gyerekes dolgokat csinálni? Pl építőkockával is el el vagyok meg buborékot fújni nagyon szeretek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 21:39
11/18 anonim válasza:
csak a gyerekes dolgaidat ne gyerekekkel csináld mert azokat hívják pedónak
12/18 A kérdező kommentje:
nem gyerekekkel csinálom, de azért ez jókora nagy butaságra vall amit leírtál. a pedofília az a szexuális vonzalom gyerekekhez...
2015. aug. 29. 22:04
13/18 anonim válasza:
Én is 26 éves vagyok, de a Spongyabobot még mindig szeretem.
14/18 anonim válasza:
28 éves vagyok, két gyerekes anyuka, imádom az animéket és bizonyos meséket, szeretek játszani a számítógépen, puzzle, legó jöhet minden mennyiségben és mikor leesik egy tisztességes hómennyiség, hát olyat te még nem láttál. :D
15/18 anonim válasza:
28 leszek, nem vagyok anyuka... :)
Nyáron pakolgattam, szekrényben voltam regi játékok: kinder figurák, legó...épitettem házat, a kinderek abban partiztak. Foto is készült. :-D Puzzle alap, nem gyerekes, rajzolás,színezés sem. Ez csak szórakozás, nem ebből áll ki az élet.
16/18 anonim válasza:
21 vagyok de biztosan mondhatom ha lesz gyerekem, magamnak fogom a legót venni xD ő max nézheti amit építek
17/18 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=a0VGJYAMMGg
háááhááá :D
18/18 anonim válasza:
A felnőttek is gyerekek, csak drágábbak a játékaik. Akinek benő a feje lágya, az fafejű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!