Miért van az, hogy azt aki szűz jobban megveti a magyar társadalom, mint aki szajha és sok emberrel lefekszik?
"A fiúknál igaz. De most ezzel nem mondok újat. 19 vagyok, sok haverom tudja, hogy nem voltam még úgy nővel és állandóan szűzf4szúznak,"
Most nem provokálni akarlak, de mért van az, hogy az én barátaim nem s * ggfejek? Ha téged nem zavar - és ezt írtad -, akkor oké, de nem értem, egy barát minek cs/szegeti az embert.
Ha valaki már nem szűz, akkor majd azért "vetik meg", mert még nem ment férjhez, utána meg azért mert még nincs gyereke, majd mert csak 1 ill. 2 van, utána mert nincs kacsalábon forgó háza kerti medencével és kemencével, nem megy minden évben sielni, meg a wellnessbe, miért nem lett még vezető a munkahelyén, aztán meg miért nincs unoka azért.
Utána nem tudom még mivel lehet bacogatni az embert.
Az okát nem tudom. Mert bunkók.
Összességében nem hinném,hogy jobban megvetnék.Az mondjuk megfigyelhető,hogy ha egy férfi szűz,azt lúzernek nézik,egy nőnél meg inkább csak furcsának számít.De persze ha jól néz ki,és van esély megfektetni,akkor sok férfi szerint kincset érő ártatlanság.
Egyébként meg ha okra vagy kíváncsi,hát azért mert zöld a zoknija.De ha nem,akkor miért piros,és ha pamut,akkor miért harisnyásodik...
Abban azért nem vagyok biztos,hogy ez magyar sajátosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!