Tényleg az ilyen apa a jófej? (meleg kérdés)
Azt a mindenit, hogy eltűnt 3 válasz, és a rá adott 2 reakcióm hogy le lett redukálva egy szóra. (Azzal mondjuk mi volt a baj?) Mindegy: tanulság - ne ide járjatok homofóbkodni. Mert hogy utolsónak is szól:
nem ezt kérdeztem. A kérdésre kérnék választ. Van már elég kérdés, ahol ki lehet fejteni az egyéb véleményt. Se azt nem kérdeztem, aki elfogadja, se azt, aki nem. Azt kérdezem, ami a kérdésben is látható. A moderátorok, mint látom, ki is szedték a válaszokat.
Szerintem már alapból az is baj, hogy tudja a szülő, hogy coming outolni akar. Honnan lehetne egy ilyet megtudni? Belelát a gyerek fejébe? Ehhez vagy turkálni kellett a számítógépén vagy valakitől megtudni.
De még az is nagyon határeset, hogy a melegségével tisztában van. Azt is szerintem általában számítógépen turkálással vagy pletyka útján vagy egy fiúval való találkozás észrevevése miatt lehet megtudni.
Arra még talán, hogy meleg a gyerek, de a coming outra rájönni túlzás. Szerintem amit olvastál hazugság volt vagy túlzás vagy csak kitaláció.
De hogy a kérdésre is válaszoljak szerintem se jófej, aki nem mondja el, szerintem azért nem mondják el, mert attól tartanak kellemetlen helyzetbe hozzák a gyereket vagy nem is annyira biztosak benne és ezzel meg magukat hoznák kellemetlen helyzetbe. Ami meg a filmet illeti szerintem nem túl valósághű. De ha az is lenne, akkor nekem inkább a homofób jelző jut eszembe az általad leírtak alapján, mint az elfogadó. Ha a szülő ennyire foglalkozik a gyereke szexuális orientációjával miért csak a gyerek felnőttkorában kezdett el vele foglalkozni? Szexuális felvilágosításnál kitért a meleg szexuális felvilágosításra? Beszélt valaha két férfi kapcsolatáról? Szerintem ez jelentené az elfogadást, nem pedig a kiugrasztani a nyulat a bokorból és mellémondani, hogy egyébként semmi baj sincs vele. És ez esetben a gyerek tudna róla, hogy a szülő elfogadó, és nem lenne problémája a coming outtal.
Igen, az igaz, hogy a coming outra nem, ott is az volt, hogy hallotta a telefonhívást, ahogy a barátjával bezsél, de ugyanakkor nevén nevezte az illetőt, nyilván akkr már tudott róla. Ez tényleg furcsa.
"De hogy a kérdésre is válaszoljak szerintem se jófej, aki nem mondja el, szerintem azért nem mondják el, mert attól tartanak kellemetlen helyzetbe hozzák a gyereket vagy nem is annyira biztosak benne és ezzel meg magukat hoznák kellemetlen helyzetbe."
Én is erre gondoltam. A film nyilván csak film, talán nem is kell feltétlenül életszerűnek lennie, de a rendező biztos azt hitte, hú de frappáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!