Ez a két fiú vajon mit akar tőlem? (Többi lent! )
Tehát az egyik, nevezzük P.-nek.
Suliban nem nagyon voltunk jóban, de nem utáltuk egymást, csak úgy volt és kész, nem volt egymással bajunk. (Nekem régen tetszett, de nem mertem odamenni hozzá, meg ilyenek) most nyáron azonban skype-n mindig hívogat, és azzal indokolja, h csak úgy beszélni szeretne, van hogy a haverját is behívja.
A másik, ő legyen B. .
Ő tetszik nekem az osztályból facebookon szoktunk beszélni, de azt is keveset. Egy ideje nem beszéltünk ( 2-3 hete kb.) és most fent volt küldött egy szerelmes dalt. (A dal üzenete az volt, h szerelmes vagyok beléd, de nem mertem elmondani). Megkérdeztem miért küldte ezt nekem azt felelte, csak úgy.
Mivel tudnátok indokolni a két fiú viselkedését? Esetleg valamelyik szeret, vagy ilyesmi? 12/L
Tizenkét évesen legyen ez neked ugyanmindegy. Használd ki az életet amíg a pasik bele nem szólnak! :)
Am. szerintem csak szórakoznak. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!