Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg elmentek nekem otthonr...

Tényleg elmentek nekem otthonról? Ennyire fura lennék?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,minden nap nézek híradót, olvasok híreket. Híradón kívül figyelemmel kísérek tudományos műsorokat, mint például:

-Pedig jó ötletnek tűnt

-Kozmosz: Történetek a világegyetemről

-Stephen Hawking: A nagy terv

-Mi lenne ha?

-Univerzum ahogyan Stephen Hawking látja

...... És még sorolhatnám

Nem olyan könyveket olvasok mint az osztálytársaim (jó ,nagy részük nem is olvas, de akik olvasnak) Beavatottat, Éhezők viadalát, Papírvárosokat, Csillagainkban a hibát olvasnak , én meg Einsteinnel a holdrát,A testbeszéd enciklopédiáját, Mi az igazságos... És mi nem?-et,A világegyetem dióhéjbant,Önvédelem kézikönyvet,Az idő rövid történetét,Mesterelmét... Stb

Sokan nem értik miért bújok ilyen könyveket és azt gondolják dilis vagyok.

Nem hordok sminket (csak korrektort és néha szempillaspirált),pedig már szinte mindenki agyon van sminkelve ( rosszul eldolgozott alapozó,olyan maszk hatású,műszempilla ,műre megrajzolt szemöldök),inkább nem csatlakozom ide ,mert szerintem ebben a korban felesleges.

Kevés barátom van ( 2 barát és 1 legjobb),de náluk jobbat keresve sem találnék.

Elég zárkózott vagyok , kissé szociális fóbiás (próbálom leküzdeni)

Bocsánat a helyesírási hibákért telóról vagyok.

2015. aug. 19. 13:02
1 2
 11/12 anonim válasza:

Sztem nem vagy fura. Ilyen az izlesed. Ha te ilyeneket akarsz olvasni akkor azokat olvasd.

Es az se baj higy nem sminkeled magad. En is 14 eves vagyok es en se sminkelem magam meg se vagyok fura. ( ez lenne a termeszetes)

2015. aug. 20. 08:55
 12/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy fura, csak érettebb a társaidnál :) Jól teszed, hogy nem csatlakozol hozzájuk, ha szétnézel, elég borzasztóak a mai tizenévesek, és vannak a kivételek, mint Te. Én is egyébként pont így vagyok, zárkózott, tele érdeklődéssel a tudományok iránt, természet, világegyetem, és egyebek. Egyáltalán nem sminkelem magam, nincsenek barátaim :)
2015. aug. 27. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!