Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért van, hogy ha egy 20...

Az miért van, hogy ha egy 20 éves srác egy együtt van egy 14-15 éves lánnyal az mostanság már kezd megszokott lenni, de ha ebben a helyzetben a nemeket megcseeréljük az felháborító, elítélendő, stb?

Figyelt kérdés

2015. aug. 18. 19:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Majdnem.

"A pedofíliának az a jelentése, hogy gyerekek iránt érez szexuális vonzalmast az illető."

Nem. Mármint általános társadalmi felfogásban igen, de tudományos szempontból nem! Ez itt a lényeg! Hogy nem az általános, "mindenki által ismert" jelentés a lényeg, hanem a tudományos, biofizikai/biokémiai határértékek alapján való megállapítás!

Törvényi szempontból agyműködéstől függetlenül rámondják egy 14 év alattival közösülő egyénre, hogy pedofil. De! Pszichológiai szempontból csak akkor az, ha az agy, a bizonyos helyzetekre a parafília tudományos határértékein belül reagál!

"." Ha valaki 14 év alattival jön össze, akkor lehet pedofil, de ha vele marad 14 éves kora után, akkor az már kiesik a komfortzónából"

Igen pont ezt mondtuk."

Nem. Ezzel pont magad ellen szólsz. Az én írásom amit beidéztél, pont azt mutatja, hogy a párom nem pedofil. Míg te azt állítod, hogy igen. A párom pont azért nem pedofil, mert velem maradt folyamatosan, miután már bőségesen átléptem a pedofil komfortzónát!

Ismételten elmondom. Általános vélemények/ismeretek nem mérvadóak. Amíg nem biofizikai/biokémiai tényekre alapozod az érvelésed (mivel hogy a pedofíliai pszichológiai szempontból ezen tudományágak által meghatározott betegség), addig teljes mértékben megdönthető.

2015. aug. 21. 20:10
 22/24 anonim ***** válasza:
Már végig se olvastam :D Olyan erősen akarod bizonyítani, hogy benned is sokszor felmerült már ez a pedofília kérdés,meg sokszor meg is kaphattad ezt.
2015. aug. 21. 20:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Bennem sosem fordult meg. Szimplán azért tudok róla ennyit, mert a kérelmek miatt 3 hónapon keresztül vizsgáltak minket.
2015. aug. 21. 21:09
 24/24 anonim válasza:

En is az elottem szoloval ertek egyet.

Ebben az esetben kurv♤ra mindegy, hogy torvenyileg ez minek minosul.

Az, hogy valaki annyi idosen egyaltalan megfordul a fejeben, hogy egy 12 evessel lehet barmi, az pedofilia.

Akarmit is mondanak a tudosok akiknel voltatok.

2015. nov. 13. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!