Az miért van, hogy ha egy 20 éves srác egy együtt van egy 14-15 éves lánnyal az mostanság már kezd megszokott lenni, de ha ebben a helyzetben a nemeket megcseeréljük az felháborító, elítélendő, stb?
Majdnem.
"A pedofíliának az a jelentése, hogy gyerekek iránt érez szexuális vonzalmast az illető."
Nem. Mármint általános társadalmi felfogásban igen, de tudományos szempontból nem! Ez itt a lényeg! Hogy nem az általános, "mindenki által ismert" jelentés a lényeg, hanem a tudományos, biofizikai/biokémiai határértékek alapján való megállapítás!
Törvényi szempontból agyműködéstől függetlenül rámondják egy 14 év alattival közösülő egyénre, hogy pedofil. De! Pszichológiai szempontból csak akkor az, ha az agy, a bizonyos helyzetekre a parafília tudományos határértékein belül reagál!
"." Ha valaki 14 év alattival jön össze, akkor lehet pedofil, de ha vele marad 14 éves kora után, akkor az már kiesik a komfortzónából"
Igen pont ezt mondtuk."
Nem. Ezzel pont magad ellen szólsz. Az én írásom amit beidéztél, pont azt mutatja, hogy a párom nem pedofil. Míg te azt állítod, hogy igen. A párom pont azért nem pedofil, mert velem maradt folyamatosan, miután már bőségesen átléptem a pedofil komfortzónát!
Ismételten elmondom. Általános vélemények/ismeretek nem mérvadóak. Amíg nem biofizikai/biokémiai tényekre alapozod az érvelésed (mivel hogy a pedofíliai pszichológiai szempontból ezen tudományágak által meghatározott betegség), addig teljes mértékben megdönthető.
En is az elottem szoloval ertek egyet.
Ebben az esetben kurv♤ra mindegy, hogy torvenyileg ez minek minosul.
Az, hogy valaki annyi idosen egyaltalan megfordul a fejeben, hogy egy 12 evessel lehet barmi, az pedofilia.
Akarmit is mondanak a tudosok akiknel voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!