Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek van valamifele kenyszer...

Nektek van valamifele kenyszerbetegsegetek?

Figyelt kérdés

Ha van akkor micsoda? Es mennyire tartjatok idegesitonek? :D

En pl. mindig eros keztetest erzek, hogy hozzaerjek kulonbozo targyakhoz. Mondjuk egy muzeumban, de nem feltetlenul egy olyan helyen ahol tiltva van. Utcan is sokszor.

Meg ha megittam egy pohar vizet, akkor sokszor kitoltok meg egy kortynyi vizet. Sokszor rosszul erzem magam, ha ezt nem teszem meg. Illetve, van valamilyen tudatalatti kotodesem a 4-es ciklusokhoz, szoval ha csinalok valami aprosagot, neha ramtor, hogy 4x egymas utan,identikusan csinaljam meg. Addig nem erzem magam teljesen nyugodtan ameddig ez nem sikerul :D

Nem ezek hatarozzak meg a mindennapjaimat, csak neha ramtor, es kivancsi vagyok, hogy masoknak is vannak-e ilyen "szeszelyei"?

2015. aug. 16. 21:08
 1/9 A kérdező kommentje:

A kulcsszavakat elcseszte a gyakori, szoval:

OCD,OCD,OCD,OCD

2015. aug. 16. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Én szertek mindent megszagolni. Néha az embereket nem kinézet alapján jegyzem meg, hanem, hogy milyen az illatuk.
2015. aug. 16. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos hasonló cipő, mint Te kérdező. Nem vagy egyedül.
2015. aug. 16. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tisztaságmániás vagyok.

Ha meglátok egy hajszálat a kádban, akkor azt egyből el kell onnan tüntetnem; ha a szőnyegen van egy szöszt, egy cérnaszálat, egy fűszálat vagy alomdarab, ami beleragadt a cica lábába, mikor kijött a fürdőszobából, akkor azt fel kell vennem; mosogatás után a mosogató széleiről letörölgetem a vízcseppeket; zuhanyzás után feltörlöm a nedves felmosóval a fürdőszobát (jó, az egész kb. 4 négyzetméter), mert megőrjít, ha kis vízcseppek nyomot hagynak a padlón és még sorolhatnám. Tudom, hogy túlzásba viszem a takarítást, de ha nem csinálom meg ezeket, akkor rosszul érzem magam én is.

2015. aug. 16. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Rendmániás vagyok. Mindent szabályosra, szimmetrikusra próbálok rendezni.

Ha nyelek egy nagyot általában megvakarom közben az orromat.

Mindig mindent nagyon gyorsan megeszek, nem tudok lassan enni :D

Ennél szerencsére nincs több :)

2015. aug. 16. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát néha szeretek megfogni valamit. Vagy mondjuk van egy gomb a távkapcsolón és ránézek és egyszerűen csak meg akarom nyomni. Vagy elképzelek valamit, hogy milyen érzés és szabályos kínzás ha nem nyúlhatok hozzá :D
2015. aug. 16. 22:12
 7/9 A kérdező kommentje:

Orulok, hogy vannak meg hasonlok :D

A szaglasrol annyit, hogy eves elott mindig megszagolom az etelt.

2015. aug. 16. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem régebben olyan volt, hogy amit az egyik kezemmel csináltam azt muszáj volt a másikkal i. :D Most olyan van, hogy ha a körmöm valahol nem szép egyenes elkezdem vágdosni a kisollóval, de mindig oda jutok, hogy nincs körmöm aztán úgy néz ki, hogy 4 ujjon hosszú köröm 1-en meg nincs. Én is úgy mond, hogy tisztaságmániás vagyok, de lusta is. :D Koszos a talaj idegesít, de lusta vagyok elmászni a porszívóért. De nem szeret nyúldosni zsíros, olajos vagy bármilyen koszos dolgokhoz, mert akkor muszáj megmosnom a kezem, hogy tiszta legyen, a palacsintát se kézzel eszem hanem a tányérből és úgy a számmal :D Az ilyen ragacsos csokik is ide tartoznak addig eszem a papírból a csokit, míg már majdnem a papírt eszem, csak ne legyen csokis a kezem.
2015. aug. 17. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy ha van Tapolca környéki, és beszélgetne szívesen akár személyesen valakivel, aki szintén benne van ebben és tudja milyen, akkor én ebbe lennék örömmel. 22 éves vagyok, nemem igazából itt mindegy, de amúgy fiú vagyok.
2015. aug. 17. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!