Nektek van valamifele kenyszerbetegsegetek?
Ha van akkor micsoda? Es mennyire tartjatok idegesitonek? :D
En pl. mindig eros keztetest erzek, hogy hozzaerjek kulonbozo targyakhoz. Mondjuk egy muzeumban, de nem feltetlenul egy olyan helyen ahol tiltva van. Utcan is sokszor.
Meg ha megittam egy pohar vizet, akkor sokszor kitoltok meg egy kortynyi vizet. Sokszor rosszul erzem magam, ha ezt nem teszem meg. Illetve, van valamilyen tudatalatti kotodesem a 4-es ciklusokhoz, szoval ha csinalok valami aprosagot, neha ramtor, hogy 4x egymas utan,identikusan csinaljam meg. Addig nem erzem magam teljesen nyugodtan ameddig ez nem sikerul :D
Nem ezek hatarozzak meg a mindennapjaimat, csak neha ramtor, es kivancsi vagyok, hogy masoknak is vannak-e ilyen "szeszelyei"?
A kulcsszavakat elcseszte a gyakori, szoval:
OCD,OCD,OCD,OCD
Tisztaságmániás vagyok.
Ha meglátok egy hajszálat a kádban, akkor azt egyből el kell onnan tüntetnem; ha a szőnyegen van egy szöszt, egy cérnaszálat, egy fűszálat vagy alomdarab, ami beleragadt a cica lábába, mikor kijött a fürdőszobából, akkor azt fel kell vennem; mosogatás után a mosogató széleiről letörölgetem a vízcseppeket; zuhanyzás után feltörlöm a nedves felmosóval a fürdőszobát (jó, az egész kb. 4 négyzetméter), mert megőrjít, ha kis vízcseppek nyomot hagynak a padlón és még sorolhatnám. Tudom, hogy túlzásba viszem a takarítást, de ha nem csinálom meg ezeket, akkor rosszul érzem magam én is.
Rendmániás vagyok. Mindent szabályosra, szimmetrikusra próbálok rendezni.
Ha nyelek egy nagyot általában megvakarom közben az orromat.
Mindig mindent nagyon gyorsan megeszek, nem tudok lassan enni :D
Ennél szerencsére nincs több :)
Orulok, hogy vannak meg hasonlok :D
A szaglasrol annyit, hogy eves elott mindig megszagolom az etelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!