Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem fogadják el a...

Miért nem fogadják el a gamereket a közösségben a nem gamer emberek? O. o

Figyelt kérdés
Miért hívják kockáknak a gamereket, piszkálják őket azzal nincs/enek élete, barátai és ezért játszik? Miért nem értenek meg "minket"? Mondjuk nem igazán foglalkozok velük de néha gondolkozom azon:mi a bajuk azzal hogy játszok?

2015. aug. 12. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Vannak akik azt gondolják, hogy a lányok nem lehetnek jók egy játékban, vagy csak azért játszanak, de inkább kontrollereket nyalogatnak lenge öltözetben, hogy a fiúknak tetszenek. Szóval vagy noob, vagy dagadt pattanásos undorító nincs élete (kb mint a fiúknál) vagy csak pózer és fogalma sincs az egészről, de amúgy is mind húzzon vissza barbizni vagy a konyhába. De mint már írtam azt látom, hogy ez egyre kevésbé jellemző ahogy én látom mind hazánkban, mind mondjuk az USAban.
2015. aug. 13. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne kezdd már ezt az agymosott dumát, könyörgöm, ne legyél te is egy idióta, aki elhiszi az Anita Sarkeesian-féle kamugépek hazugságait.

NINCSENEK elnyomva a kocka lányok. Mondom ezt úgy, hogy 23 éves kocka nő vagyok, aki egy kocka férfivel él együtt, akinek kockák a barátai, ilyen közegben nőttem fel, stb. NEM utálnak, ha lány vagy. Azokat a lányokat utálják, akik láthatóan szart sem tudnak az adott témáról, csak bedobják magukat és várják, hogy az odaadó nerd srácok királynővé koronázzák őket. Mert igen, rengeteg olyan caj van, akik tényleg nem tudják miről beszélnek, pl. Jessica Nigri, aki csak meg akar gazdagodni az egészen. Pózer, pénszhajház libákra meg nincs szükség, akik csak az egójukat és a pénztárcájukat akarják hízlalni.

2015. aug. 13. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Épp azt mondom, hogy sokan azt gondolják, de azt látom, hogy javul és manapság már nem így van. Nem kell rögtön letámadni:) Az előttem lévő kérdezte, hogy mi baja van másoknak velük. Leírtam példákat amik amik jelen vannak, voltak lesznek, hogy mekkora mértékben vannak ilyen emberek arról nem beszéltem, de utaltam rá, hogy nem olyan sok. És nem tudom kikről beszélsz, de még egyszer leírom, szerintem sem nyomják el a gamer lányokat, ha nem lett volna eddig egyértelmű.
2015. aug. 13. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:
És engem és a barátnőimet se utál senki, senkinek egy igazán rossz szava nem volt még ránk (vagy csak én nem vettem sértésnek nem tudom), de igenis vannak sztereotípiák, meg olyanok akiknek van baja vagy a gamerekkel amblokk, vagy a lányokkal akik játszanak.
2015. aug. 13. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.