Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek olyat aki mindig...

Ismertek olyat aki mindig nagyon átlátszóan hazudik?

Figyelt kérdés
Aki képtelen hazudni mert látszik rajta.
2015. aug. 12. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. a Férjem :-)
2015. aug. 12. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, több is van. Az egyik nekem is a párom.
2015. aug. 12. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, a pasim :D
2015. aug. 12. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezek szerint csak az nem tud átverni aki szeret :-)

Én már a szemén látom, hogy valójában nem is akar hazudni és szinte várja, hogy nyakon csípjem. Senki mással nem érzem így.

2015. aug. 12. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én valahogy mindig megérzem. Nem is nagyon barátkozom. Nem csak beképzelem, mert ki is szokott derülni. Nem csak olyannál aki szeret. Van aki nagyon bénán csinálja, lehet hogy hiszékenyeknek fel sem tűnik. Nekem valahogy ordít az ilyen. Sokszor mondtam hogy jobb lenne az orromig nem látni, mert nagyon rossz néha.
2015. aug. 12. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerek, de ő úgy hazudik, hogy az már nevetséges. Magát járatja le vele.
2015. aug. 12. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerek, de szerintem azért csinálja, hogy érdekesebb sztorikat tudjon mesélni. Elfogadom hogy csak ki akarja színezni a történetit, ezért nem is rontom el azzal, hogy megmondom tudom nem mond igazat. Volt amikor ugyanazt kétszer mesélte el máshogy, ezen is lebukott, meg néha olyan irracionlis dolgokat mond, hogy az sem hihető normális ember számára, viszont szórakoztató.
2015. aug. 12. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerek, az osztálytársaim nagy része hazudozik egyfolytában, bár 1 srác jól csinálja nagyon.
2015. aug. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!