Külföldön tényleg ennyire másabbak az emberek?
Angliában? Hát max ha te is angol vagy, de azért még akkor sem lenne jó ötlet elmenni a moziba (mondjuk) egy darab pizsamában... De ha mondjuk egy köntösben leugrassz a sarki boltba, mondjuk reggel, akkor ebben az esetben lehetséges.
Amúgy, ha jól tudom, akkor ez inkább Japánhoz passzolna, hogy nem néznek le a különös stílusért, meg hogy nem furcsállják (annyira) ha egy köntösbe leugrassz a boltba. De ez nem 100%
Ugyan úgy hülyének néznek, csak maximum nem szólnak be.
Az eladókról annyit, hogy nagyobb boltokban van kamera, lopásgátló kapu, így az eladó csak a saját dolgával foglalkozik. A kisboltokban is van kamera és tükör amivel belátják a bolt hátulját, plusz az eladó is jobban figyel.
Az öltözködésről annyit, hogy mivel nyár van, így lengébben szoktam öltözködni, ezalatt gondolok a térdig érő szoknyára és pánt nélküli felsőre (tehát nincs ki mindenem). Magyarországon ritkán bámultak meg, itt meg naponta vigyorog, integet, fütyül egy-egy afgán/pakisztáni/nigériai perverz. Pedig nem "olyan" részen megyek. Az "olyan" részek alatt azokat a környékeket értem, ahol már akkor kellemetlenül érzem magam, mikor rádöbbenek, hogy körülöttem minden nő kendőt vagy csadort hord, csak én nem. Az átlag fehér angoloknál változó a felfogás. Az idősebbek nem kedvelik a "szabadabb" embereket, a fiatalok elfogadóbbak (de ez Magyarországon is így van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!