Miért nem szeretik az emberek, ha valaki PlayBack-el? (Tátog)
Minek van akkor ott? Miért tart koncertet?
(költői kérdés... sok pénzt akar kicsikarni a rajongóiból úgy, hogy ő közben nem dolgozik meg érte, csak ott díszeleg - vagy nem tudom miként funkcionál - a színpadon.)
átverés, csalás, a valóság elferdítése
nagyjából olyan, mintha egy sportoló doppingolna...
Itt az emberi tulajdonságok között nem látom tisztán, mi is érdekel igazán.
A playback koncertek fő oka az volt, hogy a hangrögzítés minősége sokat javult, a hallgató az otthonában nagyon jó minőségű felvételt hallhatott.
Természetesen ezt koncerten képtelenség produkálni. A legjobb adottságú helyen, felső kategóriás hangosítással, profi szakemberekkel sem.
Viszont az emberek ezt várják, mert otthon megkapták. Más módon nem lehetséges.
Félplaybacknel pedig a zenei alap a konzerv. A nagyzenekar nem helyezhető el, drága stb.
Ha a jegyvásárló tudja (tudhatja, hogy ilyen technikát fognak alkalmazni, akkor nincs ezzel gond.
Tátogni mindenki tud - erre is volt példa, de általában ugyanaz tátog, akit látsz. Néha nem. pl. nálunk Fatima helyett Stefanidu Janula énekelt. Amikor utóbbi megunta, borította a bilit. Fatima el is tünt teljesen.
Én Pl: azért megyek el egy koncertra, hohy azt nézzem, hogy énekes ott van és hogy táncol...
A többi része nem érdekel viszont ha valaki hamisan énekel akkor azt kikérem magamnak... Legalábbis ezért jó a Playback szerintem
Köszönöm az 5. vásárlónak. "Azzel semmi baj nincs ha úgy veszi meg, hogy tud róla.
Én azt szeretem hallani ami az albumon van és nem a szerencsétlenkedésüket, mert a fele nem is tud énekelni csak az autotunal úgy megcsinálják, hogy az olyan legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!