Különleges tulajdonságú ember?
Először is nincs olyan, hogy MINDENKI kedvel, max. a TÖBBSÉG. Mert valóban vannak olyan emberek, akik pont azért nem kedvelnek, mert mások kedvelnek :D Mindig is voltak és lesznek is irigy emberek. Mindenkinek úgysem lehet megfelelni. Persze meg lehet próbálni, de az ilyen esetek 95%-ában az ember elveszti önmagát, egyszerű személyiség nélküli, üres báb lesz, aminek a zsinórjait a társadalom rángatja.De nem ez a lényeg :D Szerintem aki nem kedvel azért, aki vagy, nem olyan ember, akiért érdemes változtatnod magadon.
Én csak az én véleményemet írhatom le, mert abban biztos vagyok :D Alapjában véve szerintem a legfontosabb pozitív tulajdonságok: a kedvesség, humor, önzetlenség, őszinteség, nyitottság, megbízhatóság. Álmodik a nyomor, tudom. Ritka manapság az olyan, akiben mindez megvan. :/ De ezeknek az ellentéte is hasznos lehet, pl. Nem szabad túl önzetlennek lenni, mert különben könnyen kihasználhatnak. De térjünk vissza a sokrétűségre. Ennek a titka abban rejlik, hogy tudjon valaki alkalmazkodni, ehhez pedig ugye intelligencia szükséges. Szóval, legyen tisztában a dolgokkal, 2 lábbal a földön járjon. Legyen gazdag az érdeklődési köre, legyen egyedi :) Pl. Lányoknál: Ne csak a ValóVilágot nézze, ne csak sminkeljen, pasizzon és aztán megállt a tudomány :D Fiúknál pedig ne az legyen, hogy Nők, Pia, Foci :D De amint mondtam, ez csak szubjektív vélemény, csak az én véleményem. Számomra az ilyen emberek a becsületreméltó, értékes emberek :D De sajnos úgy vettem észre, hogy épp a sablonos, egyszerű, tucatmajom divatemberek a menők és a népszerűek :/ Na meg persze a külső is lényeg :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!